TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
=
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesEl “Temporada” presenta una ambiciosa programació d’espectacles teatrals i musicals i ofereix abonaments per gaudir-ne a bons preus

El “Temporada” presenta una ambiciosa programació d’espectacles teatrals i musicals i ofereix abonaments per gaudir-ne a bons preus

Aquest dilluns s’ha donat a conèixer el contingut de la programació del “Temporada” de gener a juny del 2020, que com ja és habitual, presenta una oferta atractiva de concerts i espectacles teatrals de qualitat i de registres de tot heterogenis per intentar atraure al públic més ampli possible.

Com a novetat, el Temporada estrena el 2020 incorporant una oferta d’abonaments que vol millorar les possibilitats per gaudir de la programació a bons preus. Així per exemple, d’entre una dotzena d’espectacles, es pot escollir l’opció de l’”abonament +3”, per triar de 3 a 4 espectacles amb un 30% de descompte; l’”abonament +5”, que permet triar entre 5 a 7 espectacles i ofereix un 35% de descompte; “l’abonament +8”, que permet triar a partir de 8 espectacles i ofereix un 40% de descompte i “l’abonament jove” per a joves de fins a 25 anys, i que a partir de 3 espectacles ofereix un descompte del 50%.

Els abonaments es poden comprar a partir d’aquest dimarts 17 de desembre i les entrades individualitzades a partir del dijous 19 de desembre, a la Regidoria de Cultura; a l’Auditori Pau Casals, a la taquilla (una hora abans de la representació) o bé online al web www.temporada.cat

Pel què fa a les propostes musicals del proper semestre, hi tindran un paper destacat les relacionades amb el jazz. Així per exemple, l’Auditori Pau Casals acollirà el concert de Mònica Green 30 anys&The Project Soul l’1 de febrer; el del Ronald Baker Quintet el 21 de març o el de Perico Sambeat i la Big Band de l’Escola Músics el 9 de maig. També en clau de jazz, l’Auditori del Tívoli, de la seva banda, acollirà el del Connexions Trio el 3 d’abril.

El “Temporada” també inclourà espectacles musicals diferents com l’experiència que proposa “Invisibles” el 8 de febrer a l’Auditori del Tívoli, un projecte musical de caire social, centrat en el fenomen migratori. També destaca l’espectacle “Estómac” de la pianista i compositora Clara Peya el 15 de febrer a l’Auditori Pau Casals o el concert de Northern Cellos, un projecte innovador que busca posar en escena els estils més actuals de la música a través de la singular formació del quartet de violoncels i que serà el dissabte 11 d’abril a l’Auditori Pau Casals.

L’oferta musical del “Temporada” es completa amb un espectacle familiar de “Landry El Rumbero” el 19 d’abril a l’Auditori Pau Casals; el mestratge de Chicuelo i Marco Mezquida amb un interessant diàleg entre la guitarra flamenca i el piano el 25 d’abril a l’Auditori Pau Casals o l’actuació de l’Orquestra Camerata XXI, que entre altres, el 23 de maig interpretarà a l’Auditori el Quartet de corda en mi menor, una obra que fa 120 anys que no s’ha tocat en públic amb l’arranjament d’orquestra de cordes.

Per arrodonir les propostes musicals el 14 de març arribarà al TÀG “Kuryous Link en concert”, protagonitzada per Serpico (veu), Juan Antonio Campos (baix), Pemi Rovirosa (guitarra) i Jorge Linares (bateria). Aquesta banda cosmopolita i dinàmica es presentarà a casa seva oferint un concert gala, en què hi participaran amics de la banda com Joan Reig, Pemi Fortuny, Nerea Bassart, Jordi Mena, Zim, Art2, Jimmy Piñol, la Companyia de dansa La Factoria i Manel Lucio, entre molts d’altres.

El gruix de propostes teatrals per al primer semestre del 2020 també són del tot heterogènies: el TÀG acollirà “Cançó per tornar a casa” de T de Teatre el 29 de febrer; “Calma” de Guillem Albà el 7 de febrer; “Bye, bye, confetti” el 22 de febrer; “Bona gent” amb Quim Masferrer el 29 de març; “Lapònia” el 4 d’abril; “Solitud”, producció del TNC, el 18 d’abril, “Cobertura”, el 8 de maig, amb Bruno Oro i Clara Segura, o la producció pels més petits “El monstre de colors” el 10 de maig .

I després de l’èxit de l’any passat, el nou “Temporada” incorpora altre cop el format “Off”, un conjunt d’espectacles de petit format pensat especialment per atraure el públic jove, en el què espectadors i actors coincidiran tots dalt de l’escenari del TÀG, buscant la proximitat i complicitat mútua, amb un aforament reduït i limitat. Així, el divendres 14 de febrer arribarà “Romeo y Julieta. Una mirada distinta” i el 20 de març serà el torn de tres petites obres en format de microteatre: Casualitats, El Número i La Catarsi. Les tres es representaran en diferents espais del teatre i tindran una durada aproximada de 15 minuts cadascuna. La darrera proposta de l’Off Temporada serà “P.A.U. Paisatges als ulls” el 24 d’abril.

Programació de l’Orgue i dels Pastorets del Vendrell
En aquest número del “Temporada”, el públic també hi podrà trobar la programació de gener a juny de l’Orgue del Vendrell, que s’enceta el 27 de març amb el concert “Sons de Passió III”, a càrrec de l’Agrupación Musica Virgen del Consuelo i l’organista Josep Mateu. Continuarà el 17 d’abril amb l’entrega de premis del III Concurs Benvingut Socias de composició per a violoncel i orgue. I acabarà el 22 de maig amb el concert “Elles i la música sacra”, a càrrec de l’organista Pedro Aguiló i el Cor Joves Veus.
Al “Temporada” també es pot consultar el calendari de representacions dels Pastorets del Vendrell i dels Pastorets infantils.


La programació completa del Temporada gener-juny es pot consultar al web http://temporada.cat/.

Continuar llegint » http://temporada.cat/


El Jokirama on Tour torna a presentar un programa d’activitats nadalenques gratuïtes

El Jokirama on Tour torna a presentar un programa d’activitats nadalenques gratuïtes

La Regidoria d’Infància i Joventut ha programat, un any més, un conjunt d’activitats lúdiques per tal que els més petits del Vendrell i les seves famílies puguin passar unes vacances de Nadal encara més entretingudes, sense oblidar el component educatiu de totes les propostes. S’engloben en el programa “Jokirama on Tour”, que arrencarà el proper 23 de desembre, de 18 h a 20 h, amb una passejada dels Xanquers del Jokirama i el Ball de Diablons i Víbria del Vendrell pels carrers del centre de la vila, que servirà per anunciar de forma lúdica totes les activitats.

Aquest és el programa d’actes del Jokirama on tour 2019-2020

-Al Centre cívic L’Estació:

-Ludoteca (per a infants fins a 5 anys): 27*, 28, 30, 31* de desembre; 2, 3 i 4 de gener. De 10.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h.

*EL 27 de desembre, durant la tarda, visita del Patge Reial. I el 31 de desembre només romandrà oberta al matí.

-Tallers (per a infants de 6 a 12 anys): al matí, de 10.30 h a 13.30 h, els següents dies:

-Divendres, 27 de desembre: Taller de Pintacares.

-Dilluns, 30 de desembre: Taller de collarets i polseres.

-Dijous, 2 de gener: Taller de tattoos de henna.-Divendres, 27 de desembre: Discomòbil (de la Companyia Mag Nebur), a les 18 h, al Pavelló Àngel Guimerà.-Dissabte, 28 de desembre: concert Rock Per Xics (Producciones Vikingas), a les 18 h, al Teatre Àngel Guimerà.-Divendres, 3 de gener: pel·lícula Hotel Transilvania 3, a les 18 h, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals.-Inflables i activitats al carrer, de 16 h a 19 h:

-Dilluns, 30 de desembre: la Rambla.

-Dijous, 2 de gener: plaça de la Sardana.

-Dissabte, 4 de gener: plaça Ca l’Escori.Totes les activitats són gratuïtes i tenen un aforament limitat. Els infants sempre han d’anar acompanyats d’un adult.La ludoteca i els tallers funcionen amb torns de 50 minuts i 15 minuts abans de començar cada torn es repartiran les entrades.Les entrades de la discomòbil, el concert i el cinema es repartiran una hora abans d’iniciar-se l’activitat, a la taquilla.El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, convida les famílies a participar en totes les activitats que s’han preparat i a gaudir del seu temps d’oci de les vacances de Nadal amb el “Jokirama on Tour”.

Continuar llegint » https://elvendrell.net/images/stories/noticies/Cartell_19-20.pdf


El dissabte 14 de desembre es repetirà la projecció del Mapping nadalenc a la façana de l'Ajuntament

El dissabte 14 de desembre es repetirà la projecció del Mapping nadalenc a la façana de l'Ajuntament

El dissabte 14 de desembre, a partir de les 18:30 h, es repetirà la projecció del Mapping nadalenc a la façana de l'Ajuntament.

Es faran diverses projeccions fins a les 20 h.

Continuar llegint » https://www.gradeoneclone.com/


Actuació per frenar la regressió de la platja del Francàs

Actuació per frenar la regressió de la platja del Francàs

Des de la setmana passada, l’Àrea de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica està duent a terme una actuació de recol·locació de roques per reforçar el talús de Cala Berenguer per tal de frenar la regressió de la platja del Francàs.


D’altra banda, amb la col·laboració del grup ecologista GEVEN, es replantarà el lliri de mar, una planta protegida pròpia dels ecosistemes de platja que ajuda a evitar la pèrdua de sorra.


La regidora de Platges, Bárbara María Peris, ha participat en la recuperació de llavors i bulbs del lliri de mar per poder fer-ne una plantació un cop finalitzi l’actuació del Ministeri.


La programació de tardor finalitza amb producció comarcal

La programació de tardor finalitza amb producció comarcal

La programació de tardor finalitza el dissabte 14 amb producció baixpenedesenca, a càrrec del Grup de Teatre del Centre, que posarà en escena 'El temps i els Conway'.
L'argument situarà l'espectador a l’any 1919. La I Guerra Mundial ha acabat fa poc, i la senyora Conway, cap d’una família benestant anglesa de províncies, vessa optimisme durant la celebració del vint-i-unè aniversari d’una de les seves filles. Tot són projectes i il·lusions, encara que de diferent tipus, per als diversos membres de la família, en un moment d’eufòria econòmica i de grans esperances de cara al futur. Un futur que no poden imaginar com els canviarà.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Aquesta suposa la darrera representació d'un total de 20 espectacles que van iniciar a finals de setembre celebrant els 10 anys del TÀG. La propera programació s'estrenarà al febrer, i es donarà a conèixer el 16 de desembre. En aquests darrers mesos s'ha posat en funcionament el sistema de venda d'entrades on-line a través del web www.temporada.cat, i la valoració és excel·lent. La majoria de públic opta per descarregar-se les entrades al mòbil, reduint així l'ús del paper, així com l'agilització a la taquilla.

EL TEMPS I ELS CONWAY
Dia: Dissabte 14 de desembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Durada aproximada: 2 hores i 15 minuts
Preu: 13 euros
Preu amb descompte: 10 euros

Autor: J. B. Priestley
Director: Llorenç Rafecas
Intèrprets: Rosa Rafecas, Jaume Sonet, Maria Cunillera, Jordi Rafecas, Mar Mitjans, Agnès Rafecas, Sílvia Catà, Georgina Palau, Pau Crous i Josep Maria Figueras
Companyia: Grup de Teatre del Centre


Queda’t, viu el pont al Vendrell

Queda’t, viu el pont al Vendrell

Amb el lema “Queda’t, viu el pont al Vendrell”, del 5 al 8 de desembre, la Regidoria de Promoció Econòmica organitza una campanya de dinamització al centre de la vila amb “food trucks”, actuacions musicals, monòlegs i animacions a la plaça Nova.El dijous 5 de desembre, a les 8 del vespre, es comptarà amb l’actuació dels monologuistes Miquel Espejo i Toni Cruz; el divendres 6 de desembre, a les 8 del vespre, hi actuarà The Rusties Blues Band; el dissabte 7 de desembre, a les 8 del vespre, serà el torn de l’actuació musical d’Aisha Fay, i el diumenge 8 de desembre, a les 12 del migdia, hi tindrà lloc l’animació infantil Vine a ballar Bollywood.La regidora de Promoció Econòmica, Mari Luz Ramírez, ha manifestat que “amb aquesta campanya de dinamització convidem els vendrellencs i vendrellenques a quedar-se i viure el pont al Vendrell, gaudint d’aquesta zona d’oci a l’aire lliure al ple centre de la vila, i, alhora, volem oferir un atractiu més a les persones que ens visiten en aquestes dates”.


CANVI DE DATA - Encesa de l'enllumenat de Nadal

CANVI DE DATA - Encesa de l'enllumenat de Nadal

Amb motiu del mal temps, l'acte de l'encesa de l'enllumenat de Nadal es trasllada a demà i s'avança mitja hora.

El Vendrell encendrà el seu enllumenat de Nadal amb un acte popular el dijous 5 de desembre, a partir de les 18 h, a la plaça Vella.

Començarà amb una xocolatada, continuarà amb la projecció d'un Mapping nadalenc a la façana de l'Ajuntament del Vendrell i, tot seguit, es donarà pas a l'encesa de l'enllumenat.

Tothom hi és convidat!

Nota: El Mapping de Nadal es repetirà el dia 14 de desembre, a partir de les 18.30h.


Photocall nadalenc per a la inclusió al Museu Deu

Photocall nadalenc per a la inclusió al Museu Deu

El grup artístic de la Fundació privada Santa Teresa del Vendrell ha realitzat enguany la decoració nadalenca del Museu Deu: es tracta d’un trineu on els nens i nenes podran fer-se una foto a partir del dia 4 de desembre i fins la nit de Reis.


El dia 4 de desembre, a les 17.30h, es farà l’encesa dels llums del trineu conduït per un ren. Amb aquest acte, el Museu Deu reivindica el paper dels museus com a promotors de riquesa cultural per a tothom, donant importància al paper social i inclusiu que actualment tenen els museus.

Continuar llegint » https://www.copyprot.com/


Xocolatada, nadales i mapping nadalenc en l'encesa de l'enllumenat de Nadal

Xocolatada, nadales i mapping nadalenc en l'encesa de l'enllumenat de Nadal

El Vendrell encendrà el seu enllumenat de Nadal amb un acte popular el proper dimecres 4 de desembre, a partir de les 18.30h, a la plaça Vella.

Aquest s'iniciarà amb una xocolatada i seguirà amb una cantada de nadales a càrrec de la coral Els Acords de l'Escola Pau Casals.

L'acte culminarà amb la projecció d'un Mapping nadalenc a la façana de l'Ajuntament del Vendrell i, tot seguit, es donarà pas a l'encesa de l'enllumenat.

Tothom hi és convidat!Nota: El Mapping de Nadal es repetirà el dia 14 de desembre, a partir de les 18.30h.


Dissabte arriba al Vendrell la coproducció del TÀG, 'Vaselina'

Dissabte arriba al Vendrell la coproducció del TÀG, 'Vaselina'

Aquest dissabte arriba al Vendrell una coproducció del Teatre Àngel Guimerà, juntament amb els principals teatres de la demarcació de Tarragona. 'Vaselina', dirigida per Sergi Belbel, ha estat uns mesos a la Villaroel (Barcelona), amb molt bones crítiques, i ara ha iniciat gira per arreu de Catalunya.

L'argument de l’obra ens situa als Estats Units, país que juntament amb els països aliats, acaben de bombardejar Mèxic per destruir totes les seves plantacions de droga. Fil, un noi cínic i desil·lusionat, i Charlie, un animalista convençut i defensor dels drets civils, cultiven grans quantitats de marihuana al seu pis per intentar fer el gran cop de les seves vides: invertir el funcionament del mercat i exportar-la a Mèxic. A ells dos s’hi afegirà Wanda, una noia obesa i insegura, i Mina, la mare del Fil, una dona frustrada que acaba de sortir d’una clínica per desintoxicar-se del vici que sempre l’ha perseguit.

Tot es complica quan, després de 22 anys d’absència, torna a casa el pare del Fil i exmarit de la Mina, desvetllant a tots el seu perillós secret.
Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Autor: Gabriele Di Luca
Director: Sergi Belbel
Intèrprets: Lluïsa Castell, Joan Negrié, Joan Miquel Reig, Artur Busquets i Karin Barbeta
Producció: Sala Trono
Amb el suport: Teatres de Tarragona, Teatres de Valls, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Àngel Guimerà del Vendrell i Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa


Dia: Dissabte 30 de novembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

Continuar llegint » www.temporada.catTurisme del Vendrell
(© 2002 - 2020)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horari d'estiu: De Dilluns a Dissabte de 10h -14h / 17h - 20h - Diumenges i festius de 10h -14h
Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web