TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesAquest divendres, concert del Cor Joves Veus al Museu Deu del Vendrell

Aquest divendres, concert del Cor Joves Veus al Museu Deu del Vendrell

Aquest proper divendres 22 de juny, a les 20h, tindrà lloc a la Sala de les Catifes del Museu Deu un concert a càrrec del Cor Joves Veus.

Aquesta formació va néixer al Vendrell l’any 1989 i està formada per 18 noies d’entre 15 i 26 anys. La seva trajectòria musical és ben coneguda, sobretot per espectacles musicals com Espai Buit (2004) o La Resposta (2010), així com per la seva participació al Certamen Coral de Cocentaina i concerts a l’Alguer i a Roma.

La coral també participa en els ja tradicionals concerts de Santa Cecília i de Nadal de la vila juntament amb la Coral Infantil El Petit Estel i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.

En el concert a la Sala de les Catifes del Museu Deu d’aquest divendres es podrà gaudir del repertori que la coral ha treballat durant aquest curs 2017 – 2018, el qual consta de peces de diferents estils musicals. En primer lloc, es podrà escoltar un bloc de música a cappella amb obres des del Renaixement fins a l’actualitat. En segon lloc, una petita mostra de peces de compositors catalans. I, per últim, i potser el més extens, un seguit de cançons i danses d’arreu del món.
Tot el concert comptarà amb l’acompanyament d’Albert Recasens al piano i la direcció de Xavier Solé. L’entrada és gratuïta.Per a més informació:
977666308. www.museudeu.com / museudeu@elvendrell.net


El FangArt 2018 clou amb una valoració positiva dels ceramistes participants i molta afluència de públic

El FangArt 2018 clou amb una valoració positiva dels ceramistes participants i molta afluència de públic

La plaça de Sant Salvador i el passeig marítim Joan Reventós han tornat a ser l’epicentre, per segon any consecutiu, del Festival FangArt. Durant el divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juliol, el món de la ceràmica s’ha convertit en el protagonista d’un festival que pretén ser un punt de trobada i enriquiment per als professionals d’aquest art com també una cita atractiva per al públic en general. A banda de la venda i exposició de peces d’artistes internacionals al passeig, el FangArt ha ofert durant els tres dies una atractiva programació de tallers i activitats diverses.

D’una banda, els ceramistes participants en aquesta segona edició han valorat positivament l’organització i el desenvolupament del festival, i molts d’ells ja s’han mostrat interessats a participar en properes edicions. D’altra banda, el públic que ha acudit al FangArt ha respost i ha participat activament en les activitats i tallers programats, molts d’ells de caire familiar.

Cal recordar que enguany, moltes d’aquestes activitats s’han dedicat a la joieria ceràmica. És per aquest motiu que al FangArt 2018 ha convidat a dos ceramistes joiers de referència a escala internacional: l’holandès Peter Hoogeboom i la catalana Núria Soley. En concret, el primer va presentar una impactant exposició de peces de joieria a la sala polivalent de Vil·la Casals, la qual van visitar 223 persones. També va oferir dues conferències sobre la història de l’art de la joieria de ceràmica i l’ús de la ceràmica contemporània, que van aplegar una trentena d’assistents. De la seva banda, Núria Soley va protagonitzar diverses demostracions de joieria ceràmica, que van generar molta expectació de públic.

Relacionat també amb la joieria, els alumnes més petits de l’Aula de Ceràmica del Vendrell van crear l’exposició “Joies pel gegant i la geganta”, que es va poder veure a la plaça de Sant Salvador. A més, aquests nens i nenes van preparar unes joies per als gegants del Vendrell, les quals es van entregar als propis gegants en el transcurs d’un simpàtic acte el diumenge a la tarda. Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració de la Impremta Ramon, Motos Esteve i els Gegants del Vendrell.

D’altra banda, el FangArt també va incloure un apunt musical de la mà d’Ernest Martínez, que va conduir l’espectacle “Testus” amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals.

Un cop tancada la segona edició, ja s’han acordat les dates del Festival de l’any que ve. El FangArt 2019 tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de juny de l’any vinent.


Recollida de les banderes blaves de les tres platges del Vendrell

Recollida de les banderes blaves de les tres platges del Vendrell

Ahir, el regidor de Platges, Josep Marrasé, es va desplaçar al Club Nàutic Garraf a l’acte de lliurament de les banderes blaves del 2018 a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.El passat mes de maig, l’ADEAC-FEE (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) va atorgar, un any més, la bandera blava a les tres platges del Vendrell: Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

Per a l’obtenció de les banderes blaves, són claus les tasques de manteniment de les platges que es fan durant tot l’any per mantenir-les, ja que són senyal de la qualitat de les platges i del respecte al medi ambient, factors determinants per a la seva obtenció que queden reforçats amb les ISO 9001:2008 i 14001.2004”.


La fira Turismar dóna la benvinguda a l’estiu

La fira Turismar dóna la benvinguda a l’estiu

Com a novetat, la 32a edició de la fira Turismar fa referència als Jocs Mediterranis i promociona la riquesa mediambiental del municipi.

Per celebrar l’inici de l’estiu, es podrà gaudir de sardanes, actuació castellera, castell de focs, concerts, espectacles de carrer, exhibicions esportives, food trucks i molts més atractius.Del 22 al 24 de juny, la 32a edició de la fira Turismar omplirà de nou la plaça dels Germans Trillas així com l’avinguda Brisamar de Coma-ruga.Coincidint amb la festivitat de Sant Joan, la fira Turismar es presenta com una nova oportunitat per donar la benvinguda als estiuejants i residents que escullen el Vendrell i les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs per passar les seves vacances i el seu temps de lleure.

L’oferta comercial dels estands multisectorials es combinarà, un any més, amb una programació d’actes paral·lels molt adreçats a un públic familiar. Aquest any, com a novetat, s’hi han inclòs diverses activitats de coneixement de l’entorn dels ecosistemes de Masia Blanca, de les Madrigueres i del corriol camanegre a fi d’apropar la riquesa mediambiental del nostre municipi a veïns i visitants.

A la fira també s’hi podran trobar expositors que ofereixen serveis i productes emmarcats en el sector turístic i d’oci del Vendrell i comarca.

Enguany, a l’estand de l’Ajuntament, també es farà difusió d’un projecte que té com a objectiu fomentar l’activitat turística i econòmica de Coma-ruga mitjançant la concessió d’un ajut FEDER. Amb una inversió total de més de 2 milions d’euros, es vol recuperar i dinamitzar l'espai públic i elements patrimonials del centre urbà d’aquest nucli de platja. Les actuacions del projecte es concretaran amb la participació dels veïns i veïnes de la zona.

La inauguració oficial de la fira Turismar tindrà lloc el divendres 22 de juny, a les 18 h. Aquesta 32a edició coincideix amb els XVIII Jocs Mediterranis 2018, en què el Vendrell és seu de l’handbol femení. Per això, s’ha programat un espectacle d’inici que, sota el títol “Màgia per triomfar”, transportarà el públic a l’època romana amb la recreació de diferents escenes reals documentades de persones vinculades als esports per fer que les forces màgiques els siguin favorables.

El programa d’actes es pot consultar al web municipal: http://elvendrell.net/fira-turismar-cid-593

Continuar llegint » http://elvendrell.net/fira-turismar-cid-593


Ja han començat les inscripcions als Casals d’Estiu

Ja han començat les inscripcions als Casals d’Estiu

Ja s’ha iniciat el període d’inscripció als Casals d’Estiu del Vendrell i de Coma-ruga i al Pira’t Estiu, activitats que faciliten la conciliació familiar, alhora que ofereixen una altra manera d’aprendre mitjançant el lleure.Les activitats d’estiu del Vendrell i de Coma-ruga, organitzades per l’Associació Trèvol i l’Esplai Zig-Zag, en col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, estan adreçades als nascuts de l’any 2006 al 2014 (ambdós inclosos) i es desenvoluparan del 2 de juliol a 31 d’agost. Els Casals d’Estiu del Vendrell i el Pira’t Estiu es realitzaran a l’escola Pau Casals i els de Coma-ruga a l’escola Els Secallets.Fins al 22 de juny, les inscripcions dels Casals d’Estiu del Vendrell i Pira’t Estiu es poden fer al Centre cívic L’Estació del Vendrell (av. Jaume Carner, 1) i dels Casals d’Estiu de Coma-ruga al Centre Cívic (av. Generalitat, s/n) i a l’Associació Trèvol (Camí Reial, 13-17).

Les inscripcions es podran fer per períodes setmanals, amb un horari de 9.30 h a 13.30 h, al llarg de l’estiu. Cada setmana té un cost de 39 € i se'n bonifica el preu per cada quinzena, que llavors té un cost de 70 €. Hi ha descomptes per a famílies nombroses.

També hi haurà un servei d’acollida de 8 h a 9.30 h, el cost del qual és de 10 € setmanals, 19 € si és en setmanes consecutives.

Pel que fa al servei de menjador, funciona com el criteri de preus per setmana de les activitats: té un cost de 35 € per setmana i, fent la inscripció de la segona setmana consecutiva, el cost serà de 60 € per a dues setmanes.

El Pira’t Estiu és un projecte adreçat a joves nascuts de l’any 2002 al 2005 (ambdós inclosos). Dura tres setmanes (del 2 al 20 de juliol): les dues primeres setmanes es realitzaran excursions i la tercera es marxarà cinc dies d'acampada. El cost d’aquesta activitat és de 160 €.


D’altra banda, l’Associació Trèvol organitza uns casals d’estiu al barri de la Muntanyeta, a la Residència d’avis, en què els infants compartiran algunes de les activitats amb els avis i àvies residents. Es durà a terme entre el 2 i el 31 de juliol.

En relació al servei de menjador, es col·labora amb la Regidoria de Serveis Socials per donar continuïtat als ajuts que es donen durant el curs escolar per tal de garantir un àpat a aquells infants de famílies amb risc d’exclusió social.

http://www.elvendrell.net/images/stories/noticies/06-07_CASALS_ESTIU_EL_VENDRELL.pdf

http://www.elvendrell.net/images/stories/noticies/06-07_Flyer_Casals_Coma-ruga_A4.pdf


Sessió informativa sobre el Catàleg del Paisatge del Penedès

Sessió informativa sobre el Catàleg del Paisatge del Penedès

L’Observatori del Paisatge de Catalunya està coordinant el Catàleg de paisatge del Penedès, una eina imprescindible per integrar el paisatge en el Pla territorial parcial del Penedès que està elaborant la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. El Catàleg ajudarà a conèixer millor com és el nostre paisatge i a pensar, entre tots, com volem que sigui en el futur.Per preparar el Catàleg de paisatge, és indispensable la col·laboració de tots els penedesencs i penedesenques. És per això que entre l’Observatori del Paisatge i la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat hem organitzat quatre sessions informatives on s’explicarà què és un catàleg, es presentaran treballs preliminars i, sobretot, s’explicaran les diverses maneres que hi ha per col·laborar en la seva elaboració. Una de les principals eines per col·laborar-hi és aquesta enquesta a través del web: https://catalegpenedes.typeform.com/to/sceKnyLes quatre sessions se celebraran els dies 12, 13, 14 i 15 de juny als següents espais:

12 de juny: Museu Molí Paperer. C/Pau Casals, 10 (Capellades)

13 de juny: Museu Pau Casals. Avinguda Palfuriana, 67. Sant Salvador (El Vendrell)

14 de juny: Casal d’entitats. Carrer de Marc Mir, 15. (Sant Sadurní d’Anoia)

15 de juny: Masia d’en Cabanyes. Camí ral, s/n (Vilanova i la Geltrú)

Cada sessió començarà a les 19:00h i la durada prevista és d’una hora.

Es convida a tothom a assistir i participar en aquestes sessions, i és demana la col·laboració en tot el procés de difusió del Catàleg de paisatge.
Web amb informació de tot el procés d’elaboració del Catàleg de paisatge del Penedès: paisatgepenedes.cat
Enquesta a través del web: https://catalegpenedes.typeform.com/to/sceKny
Correu electrònic on podeu adreçar preguntes, suggeriments i aportar treballs, estudis i altra informació que pugui ser d’utilitat per elaborar el Catàleg: penedes@catpaisatge.net

Continuar llegint » http://paisatgepenedes.cat/


Taller infantil al Museu Deu: Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga

Taller infantil al Museu Deu: Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga

Aquest proper divendres 8 de juny, a les 17.30h, el Museu Deu del Vendrell organitza un taller infantil, la finalitat del qual és introduir als més petits en l’art del mosaic, un llenguatge artístic força desconegut i que decora part del mobiliari urbà vendrellenc. Portarà per títol “Tessel·la a tessel·la. Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga”.

El Museu Deu, conjuntament amb la Regidoria de Turisme del Vendrell, a través de visites comentades per a públics diversos -entre ells el familiar- difon habitualment la història del barri marítim de Coma-ruga. Aquestes visites mostren especial interès en l’obra musivària que allí s’hi troba. Un any més, aquest estiu es duran a terme aquestes rutes patrimonials: en concret, es duran a terme tots els dijous a partir de les set del vespre.

Es tracta de les obres de l’artista egarenc Santiago Padrós, que es poden veure a la façana del Cinema Teatre Brisamar, a l’església de Sant Ramon o el vestíbul de l’hotel Brisamar. Padrós també va decorar l’interior de l’antiga piscina del Club Tabaris o la façana de l’últim balneari històric. Aquestes obres relaten mites que el Museu Deu vol explicar per tal d’aprofundir en la tècnica que utilitzava l’artista català.

El taller “Tessel·la a tessel·la. Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga” està adreçat a nens i nenes d’entre 3 a 11 anys, i les reserves s’han de fer a través del correu museudeu@elvendrell.net o bé trucant al telèfon 977666308. El preu per participar-hi és d’1€.

Per a més informació:
Museu Deu. Plaça Nova, 6.
977666308. www.museudeu.com / museudeu@elvendrell.net


El Vendrell se suma al Festival EVA, En Veu Alta

El Vendrell se suma al Festival EVA, En Veu Alta

L’EVA, En Veu Alta, és un festival de narració i tradició oral que es va iniciar el 2005 i que aquest any s’hi suma el Vendrell juntament amb altres quatre municipis del Baix Penedès.

Bàsicament, la programació de l’EVA és per a adults amb algunes pinzellades que tiren cap als familiars. La singularitat és que les actuacions es fan en espais escènics no convencionals, on el mateix decorat natural fa d’escenografia.
Els actes programats al Vendrell, que tindran lloc el dissabte 9 de juny, són els següents.


Per a un públic familiar


D’11 a 14 h, a la plaça Vella, Carro de contes, a càrrec de Diana Kerbelis. Es tracta d’un carro carregat de contes que permet viure històries màgiques i sorprenents. És gratuït i té una aforament limitat a 15 persones. Les reserves es poden fer al mateix carro el dia de l’espectacle o, de forma prèvia, al correu electrònic carrodecontes@gmail.com i al telèfon 672 35 95 15.


A les 18 h, a la plaça de les Garrofes, La república dels contes, a càrrec de Jordi Font. Espectacle que et transporta a un lloc ple de màgia, ple de llibertat, on qualsevol història es pot fer realitat. Paral·lelament, es podrà veure com el Col·lectiu Gargot del Penedès fa il·lustracions de l’espectacle. És gratuït.


Per a un públic adult
A les 19 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, Llibràlegs, a càrrec de Meritxell Yanes i Cristina Cervià. Els espectadors assisteixen a una conversa entre dos actors i els seus respectius personatges enmig d’una biblioteca en què els llibres i la paraula són protagonistes. El preu de l’entrada és de 3 euros i es pot comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura (tel. 977 66 56 84).


A les 22:30 h, al Centre cívic L’Estació, Peccatum, a càrrec de Toni Gomila i Catalina Florit. Pornorondalles, retalls i bocins dels nostres contes més populars recollits per mossèn Alcover i servits en clau d’humor. El preu de l’entrada és de 3 euros i es pot comprar de forma anticipada a la Regidoria de Cultura (tel. 977 66 56 84).

La programació completa es pot consultar al web: www.enveualta.com

Vídeo promocional del Festival EVA Penedès 2018: https://www.youtube.com/watch?v=9mA86QaG_HQ


L’Auditori del Tívoli acollirà aquest divendres un concert-homenatge al graller Jaume Vidal i Vidal

L’Auditori del Tívoli acollirà aquest divendres un concert-homenatge al graller Jaume Vidal i Vidal

Aquest proper divendres 8 de juny, a les 20:30 hores, l’Auditori del Tívoli acollirà un concert commemoratiu dels 100 anys del naixement del graller Jaume Vidal i Vidal a càrrec del grup de gralles QuatreQuarts (Jaume Aguza i Jordi Mestres, gralla dolça, Pau Puig, gralla baixa i Daniel Carbonell, gralla subbaixa) Un acte que està organitzat per l’Associació dels Amics de l’Orgue, en el qual s’estrenaran les variacions i els arranjaments encarregats sobre músiques de l’homenatjat.

De fet, aquestes composicions quedaran recollides en un llibre que es podrà adquirir el mateix divendres per un preu de 10€.Jaume Vidal i Vidal (El Vendrell, 1918-1996) va ser músic, mestre graller i compositor de músiques per a gralla, i era conegut com a Jaume Vidal “Carboner” perquè el seu pare es dedicava a la venda de carbó. Va centrar els seus esforços a dignificar la gralla i a equiparar-la amb altres instruments de vent.


Tal i com ha recordat en la presentació del concert la directora de l’Arxiu Històric Comarcal del Baix Penedès, Nativitat Castejón, Jaume Vidal i Vidal va iniciar els seus primers estudis de música amb l’organista de la parròquia de Sant Salvador del Vendrell, Pau Gomis Font, i després, amb el professor de piano Joan Ivern Arans. Posteriorment, va completar la seva formació amb uns cursos al Conservatori de Música de Barcelona. En un principi, va començar a tocar el fiscorn, però finalment es va decidir pel trombó de vares. Cap el 1942 va fundar l’orquestra Rialto amb altres músics vendrellencs i el 1952 es va integrar a l’orquestra Bristol’s també com a instrumentista de trombó de vares. El 1944 es va iniciar en el món de la gralla gràcies al mestratge de Joan Mallofré Cañís, de renom “el Ros Camat,” i va començar a actuar a les festes majors amb Anton Mañé Mercader, conegut com “Ton de la Gralla”; més endavant, el grup graller es va ampliar amb la incorporació de Jaume Esteve, altrament dit “Casalta,” i Josep Sonet Ivern, de renom “el Peces.” El 1957 va deixar l’activitat de les orquestres per a dedicar-se plenament a la música popular i la gralla, una tasca que va culminar el 1975 amb la creació del grup Gralles del Baix Penedès.


D’altra banda, va tocar acompanyant el Ball de Bastons de l’Arboç i en fou el seu assessor musical entre 1976 i 1991. El 1980 va ensenyar a tocar la gralla a un grup de grallers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, tot dedicant-li un himne. Posteriorment, a partir de 1982 també va tocar acompanyant el Ball de Bastons del Vendrell per al qual va composar diverses obres. Cal destacar que el 1984 va fundar la Cobla Primitiva del Vendrell, un sextet que interpretava música antiga de cobla.


Jaume Vidal “Carboner” va contribuir a la localització d’instruments i particel·les antigues, a la investigació de la tècnica de la gralla seca, tot mantenint la tradició de la confecció de les inxes de pala per a gralla que havia après del graller arbosenc Josep Amorós Marrugat. A més a més, són remarcables tant la seva tasca de formador de grallers com les composicions musicals per a ball de bastons, marxes, cercaviles, sardanes, ballets, himnes, i els arranjaments per a gralla de nombroses cançons populars i tradicionals que no falten en cap festa popular.


Tot aquest patrimoni musical s’ha conservat gràcies a la família Vidal-Alcalà, la qual el 2012 va decidir fer cessió en comodat del fons documental de Jaume Vidal i Vidal a la Generalitat de Catalunya. Actualment, aquest fons es troba dipositat a l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, institució que vetlla per la conservació i la difusió de la seva obra, raó per la qual l’Arxiu Comarcal ha col·laborat amb els Amics de l’Orgue del Vendrell per a commemorar el centenari del naixement d’aquest cèlebre graller.Programa del concert “Homenatge a Jaume Vidal i Vidal”
1a part:
• Capritx Català. Isaac Albéniz (adaptació)
• Cocktail. Mov.1 i 2. Jerôme Naulais (adaptació)
• Suit Helènica. Pedro Iturralde (adaptació)


2a part:
Variacions i arranjaments sobre obres de Jaume Vidal i Vidal


• L’Amigo i la Polca de David Valera Ruiz
• L’Eduard i la Joana de Roger Conesa i Mathioux
• Els Falcons de Vilafranca d’Ivan Joanals i Ametller
• Polka de Lluís Giménez Rafecas
• Variacions sobre tres balls de bastons del Jaume Vidal de Carlota Baldrís Rafecas


Avui s’obren les inscripcions per als cursos de natació i per al Campus multiesport d’estiu

Avui s’obren les inscripcions per als cursos de natació i per al Campus multiesport d’estiu

A partir d’avui dilluns 4 de juny s’obren les inscripcions per als cursos de natació d’aquest estiu 2018, organitzats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell. Aquests es duran a terme del 2 al 30 de juliol a la piscina de l’Avinguda del Camp d’Esports. Els cursets estan organitzats per quinzenes i s’ofereixen per a infants i també per a adults. Les inscripcions es poden fer a la mateixa piscina de l’Avinguda del Camp d’Esports.
D’altra banda, avui dia 4 s’obren també les inscripcions per al Campus multiesport d’estiu 2018, que organitza la regidoria d’Esports del 25 de juny al 7 de setembre. Aquest s’ofereix per a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys i té com a objectiu principal que infants del Vendrell puguin gaudir durant les seves vacances escolars de l’esport, vist sempre des d’un vessant lúdic i formatiu.

La programació de les activitats es dissenya en 5 torns en els quals es treballaran, mitjançant el joc, la tècnica i la tàctica de diferents esports. El treball específic de cadascun dels esports es combinarà, en les franges d’edat més petites, amb activitats psicomotrius, tallers de manualitats vinculats als hàbits saludables i valors implícits a l’esport. D’altra banda, tots els grups realitzaran dues sortides per torn: una per l’entorn proper i una altra en la qual els nens i nenes tinguin la possibilitat d’iniciar-se en esports alternatius com la vela, l’escalada, etc.

Totes les activitats es desenvoluparan en l’ampli ventall d’instal·lacions esportives de les quals disposem al nostre municipi: pavelló municipal, pista d’atletisme, pistes de pàdel, pistes de tennis, piscina...
Les inscripcions per al Campus Multiesport s’han de fer al Consell Esportiu del Baix Penedès, ubicat a la Carretera de Sant Vicenç, 71. Les places són limitades.Més info: https://www.facebook.com/vendrellesports/

Continuar llegint » https://www.facebook.com/vendrellesports/Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2018)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 20'30h | Diumenges i festius de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web