TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
=
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesEs suspèn l'activitat del Temporada durant els propers 15 dies

Es suspèn l'activitat del Temporada durant els propers 15 dies

Atenent les recomanacions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), l’Ajuntament del Vendrell ha decidit suspendre l'activitat prevista al Teatre Àngel Guimerà, a l'Auditori Pau Casals, i a l'Auditori del Tívoli, durant un període de 15 dies.


La informació s'anirà actualitzant en funció de l'evolució i de la nova informació que es vagi disposant, i de les noves directrius dels òrgans competents.

A totes aquelles persones que tinguin entrades pels espectacles programats durant aquests dies, se'ls farà la devolució corresponent: les entrades comprades on-line, la devolució serà automàtica, i en cas d'haver-les comprat a Cultura, cal adreçar-se al mateix equipament.


Per més informació, us podeu adreçar a la regidoria de Cultura, de 9 a 14h (La Rambla, 24), i al telèfon 977665684.També teniu a la vostra disposició el correu hola@temporada.cat, on atendrem tots els vostres dubtes.


L’Ajuntament del Vendrell activa un paquet de mesures per prevenir el contagi del COVID-19

L’Ajuntament del Vendrell activa un paquet de mesures per prevenir el contagi del COVID-19

Atenent les recomanacions rebudes per la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), avui al matí s’ha reunit a l’Ajuntament del Vendrell el comité de seguiment de l’evolució del COVID-19 al municipi.
Després d‘avaluar la situació i seguint les directrius del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, aquest comité ha activat el següent paquet de mesures:

Gent Gran
Es tanquen els 3 esplais de la gent gran (els dos del Vendrell i el de Coma-ruga) i es limiten les visites a la Residència d’avis La Muntanyeta.
Es tanca el Centre de Dia.

Serveis Socials
Es limiten les atencions a les que només siguin necessàries i es reforça l’atenció per telèfon i per vies telemàtiques.
Es tanca el Centre Obert (Edifici de Fàtima).

Educació / Joventut
Se suspenen les activitats extraescolars de La Ballaruga, excepte les acollides mentre les escoles es mantinguin obertes . Es tanquen l’Aula de Ceràmica i el Casal Jove.
A l’Escola Municipal de Música Pau Casals s’anul·len els tallers i les activitats extres, però es mantenen les classes ordinàries, reforçant mesures de prevenció, a l’espera de la decisió de tancament d’escoles per part de la Generalitat.
Es manté el transport escolar mentre les escoles es mantinguin obertes.

Centres cívics
S’anul·len les activitats i es tanquen les sales d’actes i de reunions.

Cultura
Es tanquen el Teatre Municipal Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals, l’Auditori del Tívoli i els museus municipals.
La Biblioteca Pública Terra Baixa restringeix la seva activitat al servei de préstec.

Esports
Les instal·lacions esportives es mantenen obertes amb recomanacions de no utilizar els vestidors ni les dutxes.
Respecte a les activitats aqüàtiques (natació):
-es mantenen els cursets infantils, tant en horari escolar com en l’extraescolar.
-s’anul·len els cursets de la gent gran.

Edificis i espais municipals
Es limiten les visites i les atencions de tràmits per evitar aglomeracions i cues en espais interiors dels edificis municipals.
Es recomana l’ús de les vies telemàtiques.
Es tanca l’Àrea recreativa del Tomoví.

Mercats i fires
S’anul·len els mercats setmanals del Vendrell (divendres), excepte les parades d’alimentació de les places del Mercat i de Francesc Macià, i el de Coma-ruga (dissabte) en la seva totalitat.
S’anul·la el mercat de brocanters de la Rambla (segon dissabte de mes).

S’aconsella a la ciutadania i al teixit social i empresarial del municipi que se segueixin les indicacions i les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Aquestes mesures preventives s’allargaran durant un període de 15 dies. La informació s’anirà actualitzant en funció de l’evolució i de la nova informació que es vagi disposant i de les noves directrius dels òrgans competents.
Al costat d’aquestes mesures preventives, l’Ajuntament del Vendrell vol transmetre a la ciutadania un missatge de tranquil·litat i de confiança, i es demana que se segueixi la informació dels canals oficials i que no es difonguin informacions falses o no contrastades.
Es recorda que davant de qualsevol sospita de contagi es recomana trucar al telèfon 061 i es pot seguir la informació actualitzada al web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Cas de contagi al Vendrell
L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha informat que ahir el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va confirmar un positiu per contagi de COVID-19 a una veïna del municipi, que presenta simptomatologia lleu i està sen atesa al seu domicili. El seu entorn més immediat està sota control mèdic i fins al moment no presenten símptomes. L’alcalde ha desitjat un ràpida recuperació a la veïna.
Martínez també ha comunicat que hi ha un cas de dues persones estrangeres que estaven de pas al municipi i que estan ingressades a l’Hospital del Vendrell, on se’ls estan fent les proves pertinents.
L’alcalde del Vendrell ha manifestat la plena confiança amb el sistema sanitari del país i ha reiterat la màxima col·laboració de l’Ajuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat i la Xarxa sanitària i social Santa Tecla.

Continuar llegint » https://www.elvendrell.net/images/stories/noticies/03-12_Mesures_COVID19_ES.pdf


Obertes les inscripcions per participar al FangArt 2020

Obertes les inscripcions per participar al FangArt 2020

Les inscripcions per a participar com a ceramista en la propera edició del FangArt, Festival de Ceràmica del Vendrell ja estan obertes i es podran fer fins al 15 d’abril, a les 14h. Enguany, el FangArt tindrà lloc a la plaça de Sant Salvador del 12 al 14 de juny.

Aquest Festival té com a finalitat fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica i l’art en general. L’objectiu és reunir ceramistes d’arreu del món, en un espai obert i apropar-los als ciutadans a través de l’exposició i venda. A més, també es realitzaran diverses demostracions i activitats per a adults i infants entorn la ceràmica. Així mateix, també es pretén que aquest espai sigui un punt de trobada entre ceramistes a través d’actuacions professionals: espectacles, exposicions, conferències, activitats...

Per optar a ser expositor, els artistes, que hauran de tenir el Carnet d’Artesà, han d’omplir la butlleta que es troba al web de l’Ajuntament https://www.elvendrell.net/art/ceramica/festival-de-ceramica i trametre la documentació al correu electrònic art@elvendrell.net. Al web també hi ha publicades les bases completes de participació.

El FangArt es durà a terme del 12 al 14 de juny en el següent horari: divendres 12 de juny, de 17 h a 22 h; dissabte 13 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 22 h i diumenge 14 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 21 h. Els espais expositiu són gratuïts.

Continuar llegint » https://www.elvendrell.net/art/ceramica/festival- de-cerámica


Turisme del Vendrell convoca un concurs d’Instagram amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana

Turisme del Vendrell convoca un concurs d’Instagram amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana

El Vendrell, 10 de març de 2020

Turisme del Vendrell (@turismevendrell) ha convocat el Concurs Instagram “El Vendrell, Capital de la Cultura Catalana 2020”.

L’objectiu del concurs és que els ciutadans i turistes puguin participar en una acció col·lectiva per donar a conèixer la riquesa patrimonial i cultural del municipi. Els participants hauran de captar amb els seus mòbils aquells llocs, moments o situacions que siguin representatius del Vendrell, i els seus nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i El Francàs, en relació al paisatge, el patrimoni i la cultura.

Entre totes les imatges enviades pels usuaris, se n’escolliran 10 per la posterior creació de postals turístiques que estaran a disposició pública i gratuïta a l’Oficina de Turisme.

Les bases de participació es poden consultar al web de Turisme del Vendrell: http://www.elvendrellturistic.com/cataleg.php.

Continuar llegint » http://www.elvendrellturistic.com/cataleg.php


L’Ajuntament presenta un programa al voltant del 8 de Març en col·laboració amb entitats del Vendrell

L’Ajuntament presenta un programa al voltant del 8 de Març en col·laboració amb entitats del Vendrell

El Vendrell, 3 de març de 2020

L’Ajuntament del Vendrell ha presentat avui el conjunt d’actes organitzats al voltant del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones, que s’ha volgut plantejar com una jornada reivindicativa i el màxim de participativa possible. Per aquest motiu, la Regidoria de Polítiques de gènere, igualtat i drets LGTBIQ va convidar associacions, entitats i ciutadania a aportar les seves idees i suggeriments per configurar, entre tots, el programa d’actes al voltant d’aquesta jornada.

El regidor encarregat de l’àrea, Christian Soriano, ha agraït la col·laboració rebuda per part de ciutadania i entitats del municipi en la confecció del programa d’actes. Un programa, ha dit, “que forma part de la campanya “Vendrellencament feminista” perquè servirà per reivindicar valors intrínsecs al Vendrell com la fraternitat, la inclusivitat o la lluita per la igualtat real entre homes i dones”.

Els actes s’iniciaran el 6 de març, a les 18 h, al Museu Deu, amb una proposta per descobrir la Sala de les Catifes amb pastes i te àrab i per també fer un taller de polseres liles. Aquest acte està organitzat pel Museu Deu, el Grup de dones dels tallers d’habilitats comunicatives de La Ballaruga i la Taula Comunitària.

El dissabte el 7 de març englobarà el gruix central dels actes: a les 11 h, a la Biblioteca Publica Terra Baixa, es farà la presentació del llibre: Memòria de les oblidades, de Tecla Martorell, a càrrec de Gisela Alcón. Un acte organitzat per la Biblioteca Pública Terra Baixa.

Ja a les 13.30 h, a la zona escolar, en concret, al passatge entre l’institut Andreu Nin i l’escola Àngels Garriga, es durà a terme l’acte institucional del Dia de la Dona. Consistirà en la presentació del grafit dedicat a la mestra Teresina Martorell. Una acció que sorgeix a iniciativa de la Regidoria de Polítiques de Gènere i Igualtat i drets LGTBIQ i a la què se li vol donar continuïtat amb properes edicions del 8 de març. Així, cada any, es representarà amb un grafit la imatge d’una dona il·lustre del Vendrell en algun espai del municipi.
L’acte del proper dissabte 7 de març continuarà amb la lectura de la declaració institucional a càrrec de Montserrat Caralt, exalumna de la Sra.Teresina. A la tarda, a les 19h, a la Plaça Nova i pels carrers del centre, es farà una Batucada, a càrrec de les dones del Drac de foc El Cabrot. Aquesta culminarà a les 19.30 h, a la Plaça Nova, amb l’encesa de les Maces i del Cabrot Petit, a càrrec de les dones i nenes del Drac de foc El Cabrot.

El diumenge 8 de març, a les 10 h, la Rambla serà el punt de sortida de la 2a Caminada Solidària: “3 km solidaris. Mou-te per tu, mou-te per a totes!”, organitzada pel Grup de Dones Al-Manar i en la què hi col·labora Afibromed. Aquesta associació hi posarà la seva botiga solidària per recollir diners per contribuir a finançar les seves activitats per les persones afectades per fibromiàlgia.

El 8 de Març també celebrarà diversos actes a Coma-ruga. En concret, la zona del Riuet acollirà una sessió de ioga de 10 a 11 h, a càrrec d’Hori Om; una de zumba de 12 a 13 h a càrrec del gimnàs Record i a partir de les 13 h, una Batucada, a càrrec de les dones del Drac de foc El Cabrot. Aquests actes estan organitzats per l’Agrupació veïnal de les poblacions de platges (AVP).

Els actes emmarcats en la commemoració del 8 de Març continuaran encara durant la següent setmana. Aixím, el 13 de març, a les 20 h, la Biblioteca Pública Terra Baixa organitzarà i acollirà l’espectacle: Amb ulls de dona, de Marta Millà i Medievàlia Camerata.

El 15 de març, de 16 a 21 h, al Centre cívic L’Estació, es farà l’acte de celebració del Dia Internacional de les Dones organitzat per la Asociación Cultural de Jóvenes y Deportes de Catalunya.

El 17 de març, a les 19 h, a la Fundació Apel·les Fenosa, s’oferirà la conferència: “La mestra Anna Guimerà Saló, memòria i reivindicació”, a càrrec de Nativitat Castejón, Neus Oliveras i Àngels Santacana. Un acte organitzat per la Regidoria de Cultura i l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès.

El 18 de març, a les 18 h, la Biblioteca Pública Terra Baixa oferirà la sessió Contes per la igualtat, a càrrec de la companyia La Porta de Fusta.

Per últim, el 20 de març, a les 19 h, al Centre cívic L’Estació, es durà a terme un acte de gratitud a la mestra Teresina Martorell, a càrrec del Col·lectiu Teresina Martorell. Aquestes volen que aquest acte serveixi, d’una banda, per donar a conèixer la seva tasca docent i de l’altre, recollir signatures per demanar que es restitueixi el nom de Teresina Martorell a l’actual institut escola Àngel de Tobies.

Continuar llegint » https://www.elvendrell.net/images/stories/noticies/cartell_8M_def.pdf


Guillem Albà porta ‘Calma!’ al TÀG, una obra plena d’humor i optimisme

Guillem Albà porta ‘Calma!’ al TÀG, una obra plena d’humor i optimisme

Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i alhora tan quotidià: la pressa. Aquest “corre tothora” en el qual vivim instal·lats.

Calma! porta l’espectador a gaudir d’una experiència per moments còmica, per moments poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música, farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.

Calma! és Guillem Albà en estat pur. El seu clown salvatge hi és present, la seva poètica no hi falta, i el seu missatge optimista i vital esdevé, finalment, catàrtic.

Calma! és el sisè treball de creació del vilanoví Guillem Albà. Un espectacle total, de teatre de creació, que recull el color més poètic i visual de Pluja i Trau, i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta.

Grans dosis d'humor per fer-nos aturar i oblidar les presses del dia a dia.

Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Intèrprets:
Direcció i interpretació: Guillem Albà
Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez i Guillem Albà
Música: Pep Pascual
Moviment: Ariadna PeyaDia: Dissabte, 7 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros

Continuar llegint » www.temporada.cat


El Museu Deu inaugura aquest divendres l’exposició “Santiago Padrós: redescobrint l’artista”

El Museu Deu inaugura aquest divendres l’exposició “Santiago Padrós: redescobrint l’artista”

El Vendrell, 26 de febrer de 2020

“Santiago Padrós: redescobrint l’artista”. Aquest és el títol de la propera exposició temporal que s’inaugurarà aquest divendres dia 28 de febrer, a les 20h, al Museu Deu.

Cal parlar de Santiago Padrós, cal parlar de l’art del mosaic, cal parlar de totes les obres que hi ha a Terrassa, Madrid, Molins de Rei, Montserrat, Puerto Rico, Nova Jersey, Índia... cal parlar d’un artista de caire internacional que tenia la seva segona residència a Coma-ruga.

Santiago Padrós estiuejava a Coma-ruga, en una casa davant del mar presidida per la figura d’un Neptú majestuós que amb el seu trident ens recorda que és el déu dels mars i dels terratrèmols. A la part superior d’aquesta casa, sota la cúpula blanca que podem veure actualment, Padrós tenia el seu estudi, treballava pintant i fent els esbossos que posteriorment es convertirien en mosaics, en composicions fetes amb tessel·les de diferents colors i materials.

Gràcies a la col·laboració de familiars i amics, el Museu Deu ha pogut reunir tot un conjunt d’esbossos i pintures que mostren la genialitat de l’artista, el seu traç precís com a dibuixant, els sorprenents efectes plàstics dels mosaics que arriben gairebé a confondre’s amb els de la pintura mural... La sala d’exposicions temporals del Museu Deu s’ha vestit amb una quarantena d’obres que exemplifiquen el gran artista que fou Santiago Padrós.

S’exposen també tres peces de gran vàlua que serviran per exemplificar la tècnica del mosaic, una tècnica que prové de l’edat de bronze i que ha perdurat fins als nostres dies.

El discurs expositiu de la mostra se centra en una primera etapa més acadèmica, amb els retrats de la família, per passar a una etapa pictòrica influïda per Eugeni d’Ors on els paisatges de Praga, Nuremberg, Olot o la seva ciutat nadiua de Terrassa mostren una pinzellada distesa i suggerent.
Els esbossos són el fil conductor del tercer espai, donant rellevància als realitzats per diferents espais de Coma-ruga: l’Església de Sant Roman Nonat, la piscina coberta del Tabaris, l’Hotel Brisamar o el Cinema-Teatre Brisamar. Però la seva obra no es vincula únicament amb el nostre nucli marítim, també s’exposen esbossos de mosaics que es troben a Igualada, Matadepera, al metro de Madrid, a Tarragona, a Vilassar de Mar... entre els quals destaquen els realitzats per a la Capella del Sant Enterrament del Valle de los Caídos.

L’exposició es podrà veure fins al 31 de maig i també hi ha previst la realització d’un taller de mosaic per als més petits de la casa titulat “Tessel·la a tessel·la: Mites i llegendes als mosaics de Coma-ruga” i una xerrada per a adults per explicar la mitologia dels mosaics de Santiago Padrós.

Per a més informació: 977666308 / musuedeu@elvendrell.net


Les T de Teatre arriben al TÀG aquest dissabte amb 'Cançó per tornar a casa'

Les T de Teatre arriben al TÀG aquest dissabte amb 'Cançó per tornar a casa'

Què passa quan es retroben tres “ex actrius” unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès?


D'aquí partirà la història de 'Cançó per tornar a casa', que arriba al Teatre Àngel Guimerà el proper dissabte 29 de febrer, a les 20.30h.


Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res.


Mentre es produeix aquest retrobament, el dramaturg cèlebre, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se’n a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure un succés tràgic que el manté pendent d’un judici.


Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seva banda, Jonàs, en plena crisi d’identitat, no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.
T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.


La companyia catalana ha creat, des del 1991, any de la seva creació, dotze espectacles, ha representat més de 2.700 funcions i ha convocat l’assistència d’un milió d’espectadors.
Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Intèrprets:
Autoria i direcció: Denise Despeyroux
Traducció: Sergi Belbel
Intèrprets: Mamen Duch, Marta Pérez, Carmen Pla, Jordi Rico i Àgata Roca
Producció: T de Teatre

Dia: Dissabte, 29 de febrer
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 25 euros
Preu amb descompte: 20 euros

Continuar llegint » https://www.ok-replicak.com/


Els municipis de la costa central catalana constitueixen el Pacte de Coma-ruga d'Adaptació al Canvi Climàtic

Els municipis de la costa central catalana constitueixen el Pacte de Coma-ruga d'Adaptació al Canvi Climàtic

El Vendrell 19 de febrer de 2020

Avui, al matí, a l’Oficina de Turisme del Vendrell, ubicada al nucli marítim de Coma-ruga, ha tingut lloc una reunió convocada per la regidora de Platges de l’Ajuntament del Vendrell, Bárbara Peris, i el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calafell, Aron Marcos, per tractar el tema dels efectes dels temporals marítims i com encarar aquesta problemàtica de forma conjunta, a la qual hi han assistit representants dels governs municipals de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla i Tarragona.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha explicat que “podem dir que amb aquesta reunió de treball s’està fent la constitució d’un Pacte de Coma-ruga d'Adaptació al Canvi Climàtic; per una gestió sostenible i integral del litoral de la costa central catalana, entre el Garraf i Tarragona; per compartir bones pràctiques entre els municipis, i per fer front comú davant les administracions superiors”.

Els municipis que han participat en aquesta reunió comparteixen una unitat geogràfica de costa que comprèn diferents comarques i demarcacions provincials, però els uneix l’impacte dels efectes del canvi climàtic sobre les platges que no entén de fronteres administratives. Les afectacions del temporal Gloria obliguen a les administracions a fer un canvi de paradigma sobre la gestió del manteniment de les platges. Per això, es creu oportú crear aquesta unitat d’acció per compartir experiències i per fer accions conjuntes.

D’altra banda, com que la Generalitat de Catalunya i el Govern de l’Estat són els que tenen les competències en una part molt important de la gesió del litoral, també es creu convenient crear aquesta consciència d’unitat per plantejar propostes concretes a aquestes administracions superiors que, en definitiva, són les que han d’actuar directament, o mitjançant els ajuntaments, en aquesta adaptació al canvi climàtic.


Continuar llegint » https://www.ok-replicak.com/swiss-patek-philippe-aquanaut-c-213_348.html


L’APP evALERTA incorpora una funcionalitat per avisar d’incidències durant el Carnaval

L’APP evALERTA incorpora una funcionalitat per avisar d’incidències durant el Carnaval

L’aplicació per a mòbils de la Policia Municipal del Vendrell evALERTA incorporarà durant aquests propers dies una nova funcionalitat pensada específicament perquè la ciutadania pugui reportar-hi incidències durant els diferents actes del Carnaval.

A través d’una pestanya pròpia de l’APP, qualsevol persona que detecti una incidència durant la Rua del divendres o en altres actes del Carnaval podrà posar-se en contacte directe amb la Policia Municipal. També es pot utilitzar en el cas que algú pateixi o presenciï qualsevol episodi de violència.

Aquesta pestanya de l’APP permet fer una foto amb el mòbil i enviar-la immediatament al cos policial, al mateix moment que es fa la geolocalització de la trucada. Això facilita el fet que, al moment, des de la Policia local es posin en contacte amb la persona que truca per tenir més informació sobre la situació i valorar quins dispositius s’han d’activar i, igualment, s’hi desplaci una patrulla.

Segons el regidor de Festes, Christian Soriano, “aquesta actualització de l’aplicació EV ALERTA és un pas més en la seguretat dels nostres veïns i veïnes, especialment en entorns d’oci com el carnaval d’aquest cap de setmana, durant els quals es concentra una gran quantitat de persones”.

Cal recordar que l’APP evALERTA té com a objectiu donar tranquil•litat a la ciutadania a partir de l’opció del “botó del pànic”, el qual permet alertar el cos policial sobre una situació greu d’inseguretat que s’estigui patint en primera persona. També incorpora una funcionalitat per geolocalitzar animals abandonats.

Després de descarregar l’aplicació, que és gratuïta, cal registrar-s’hi i es pot fer el senyal d’alerta dins del terme municipal del Vendrell i el seu entorn més immediat.

Continuar llegint » https://www.ok-replicak.com/swiss-rolex-day-date-c-158_171.htmlTurisme del Vendrell
(© 2002 - 2020)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horari d'estiu: De Dilluns a Dissabte de 10h -14h / 17h - 20h - Diumenges i festius de 10h -14h
Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web