TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesEl 19 de març s’obren les inscripcions per als cursos de primavera per a la gent gran del Vendrell

El 19 de març s’obren les inscripcions per als cursos de primavera per a la gent gran del Vendrell

Del 19 al 23 de març tindran lloc les inscripcions per participar en el Curs d'entrenament de la memòria, el Curs de txi-kung i el Curs d’activitat física adaptada per a gent gran (Vital Activity), que organitza l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Les inscripcions es poden realitzar a Serveis Socials, al carrer Quarter, 4, del Vendrell. Les places són limitades.

El curs d’entrenament de la memòria comença el 3 d’abril. L’activitat anirà a càrrec de l’Associació Trèvol i es durà a terme els dimarts de 9.30 h a 11 h i d’11.30 h a 13 h a l’Esplai del Tívoli. La matrícula per a aquest taller té un cost de 33 euros per trimestre (abril-juny). El curs té com a objectius principals exercitar la memòria, potenciar les diferents funcions cognitives, prevenir el deteriorament cognitiu, afavorir la comunicació i potenciar les relacions.

El curs de txi-kung començarà el 4 i el 6 d’abril, segons l'opció. Els matriculats en la primera opció faran la classe els dimecres d'11 h a 12.30 h a l'Esplai del Tívoli. La segona opció proposa l'exercici cada divendres de 10 h a 11.30 h, en aquest cas, a l'Esplai del Tancat. Aquest taller anirà a càrrec de Vital Activity. La matrícula té un cost de 33 euros per trimestre (abril-juny).

El txi-kung és una gimnàstica procedent de la Xina que possibilita un rendiment físic i intel·lectual més gran i contribueix a l'equilibri emocional. Es practica a través d'uns exercicis suaus que no requereixen esforç físic. Els objectius d'aquest art oriental són exercitar el cos i la ment; expressar el moviment natural, lent i fluid, per harmonitzar el cos a través de la circulació de la sang i d’energia, i aprendre a utilitzar la respiració en sincronització amb el gest. Aquesta disciplina té diferents avantatges per a la salut, com millorar la respiració, la coordinació i la circulació sanguínia; regularitzar la tensió arterial; millorar les digestions; facilitar la concentració, la memòria i la relaxació, o estimular les defenses del cos.

Les activitats físiques adaptades per a la gent gran es divideixen en activitats de gimnàstica que es realitzen a l’exterior i activitats físiques saludables que es realitzen a l’interior dels diferents esplais del Vendrell.

La gimnàstica a l’aire lliure és una activitat física adaptada i dirigida amb els diferents aparells adaptats per a la gent gran. Aquestes activitats començaran el 4 d’abril, segons l'esplai on es realitzin. L’horari a l’Esplai del Tívoli és de dimecres de 9.30 h a 10.45 h. A l’Esplai del Tancat és també els dimecres, d’11 h a 12.15 h.

Les activitats físiques saludables per a gent gran es realitzen a l’interior dels esplais i són un treball de combinació de teràpia d’esquena, prevenció de caigudes, relaxació i reeducació postural. Aquestes activitats començaran el 5 i 6 d’abril de 2018, segons l’esplai. L’horari a l’Esplai del Tívoli és el divendres de 9.30 h a 10.45 h. A l’Esplai del Tancat és el dijous d’11 a 12.15 h.

Les activitats de gimnàstica adaptada per a gent gran aniran a càrrec de Vital Activity. La matrícula per aquest curs té un cost d’11 euros per trimestre (abril-juny), i les places són limitades.


Les dues processons de Setmana Santa del Vendrell presenten novetats

Les dues processons de Setmana Santa del Vendrell presenten novetats

Dins de la Setmana Santa del Vendrell hi ha tres esdeveniments públics amb una gran concurrència, que són la benedicció de Rams, que tindrà lloc el diumenge 25 de març, a les 12 h, a la plaça de Francesc Macià, i les dues processons.Per una banda, el diumenge 25 de març, a les 16:30 h, amb sortida des de l’Església parroquial, s’iniciarà la processó de la Hermandad de Nuestro Padre Jesús de las Penas y Nuestra Señora del Consuelo, una de les que compta amb més participació del territori. Com a novetat, aquest any, el pas de la Virgen del Consuelo tornarà a sortir sota pal·li gràcies a les aportacions econòmiques de molts donants. El Hermano Mayor Ildefonso Muñoz ha explicat que, amb motiu de les noves dimensions del pas, hi haurà un canvi en el recorregut: “en comptes de baixar pel c/Peix, es baixarà pel c/ Carnisseria per seguir pel c/ Muralla”. També s’estrenarà una nova marxa a càrrec de la Banda de la Hermandad.I per una altra banda, el divendres 30 de març, a partir de les 22 h, serà el torn de la Processó del Silenci, que tindrà el mateix format i recorregut de sempre, però que també incorpora una novetat. En aquest cas, la Confraria de la Soledat ha restaurat la imatge del Sant Sepulcre i s’han fet modificacions al pas per tal que tingui més visibilitat des de peu de carrer. Mossèn Joan Maria Padrell, rector de la parròquia de Sant Salvador, ha explicat que la processó serà retransmesa en directe per Televisió el Vendrell, fet que “gent gran i persones malaltes que visito ho agraeixen perquè la podran veure des de casa”.

La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha convidat a tothom a participar de les celebracions de la Setmana Santa al Vendrell, les quals “com un atractiu més del nostre municipi, cada any compten amb l’assistència de més persones, tant de propis vilatans com de visitants que rebem en aquestes dates”.

Continuar llegint » http://elvendrell.net/images/stories/noticies/03-13_cartell_setmana_santa_parroquia.jpg


Reunió dels municipis del Penedès Marítim per coordinar noves propostes de promoció turística del territori

Reunió dels municipis del Penedès Marítim per coordinar noves propostes de promoció turística del territori

Aquesta setmana ha tingut lloc una nova reunió entre els Ajuntaments de Cunit, Calafell i El Vendrell per tal d'establir accions a favor del desenvolupament turístic dels municipis del Penedès Marítim. Els responsables de les regidories de Turisme de Cunit, Calafell i El Vendrell s'han tornat a reunir per tal de coordinar noves propostes de promoció turística del territori del Penedès Marítim. Una de les accions que es va posar sobre la taula és ofertar un seguit de rutes de senderisme i de cicloturisme que recorressin tots els municipis, a banda d'incloure les pròpies de cada localitat.

Una nova proposta va ser la celebració d'un esdeveniment que conjugués l'enoturisme, la gastronomia local amb actuacions musicals amb arrel al Penedès Marítim, amb l'objectiu de desestacionalitzar el turisme i programar-lo fora de la temporada alta.

Com a atractiu turístic importantíssim dels municipis es troba la celebració del Carnaval. En aquest sentit, la Comissió del Penedès Marítim va incidir en la promoció de les Rues de Carnaval de cada localitat de cara al proper any, i l'ajustament i compatibilitat de les hores de cada Rua perquè tothom les pugui gaudir, tant participants com visitants. Així com que existeixi la possibilitat de traslladar-se entre municipis amb transport públic (tren i autobus) per gaudir de les Rues.

Segons explica Jaume Casañas, regidor de Turisme de Cunit "Aquesta nova trobada ha estat molt productiva, les noves propostes i idees van encaminades a l'impuls del nostre territori, en aquest cas, partint dels principals actius que tenim els municipis del Penedès Marítim. Entre tots podem aconseguir tenir més presència i posicionar-nos com a destí cada cop més consolidat".

Per part de l'Ajuntament del Vendrell, la regidora de Turisme Eva Serramià ha incidit en "el bon ritme amb què avança el treball d'aquesta Comissió, que de ben segur donarà els seus fruits en benefici del nostre territori. Si aportem i compartim cadascun dels municipis els nostres punts forts podrem seguir creant nous escenaris que siguin atractius pel visitant."

Maite González, regidora de Turisme de Calafell valora igualment molt positivament aquestes trobades "Tenim clar que sumar les nostres ofertes turístiques és determinant, i és un pas endavant. Cal que aprofitem els recursos que tenim com a municipis i podrem acollir entre tots a tothom aquell que ens visita per gaudir dels nostres municipis".
La Regidoria de Protecció animal habilita sis zones d’esbarjo per a gossos arreu del municip

La Regidoria de Protecció animal habilita sis zones d’esbarjo per a gossos arreu del municip

La Regidoria de Protecció Animal ha arranjat un total de sis zones d’esbarjo per a gossos al municipi des de l’inici d’aquesta legislatura. En els últims mesos, s’ha treballat en l’arranjament dels espais ubicats a Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs, que han entrat en funcionament a principis d’aquest 2018, i que se sumen a les tres zones que ja hi havia al nucli del Vendrell, en concret, a Mas d’en Gual, els Còdols i a la Muntanyeta.

Després de parlar amb els veïns de les diferents zones per conèixer de prop les seves demandes i els espais que consideraven més adequats, s’han habilitat aquests espais al carrer Isaac Albéniz de Sant Salvador; l’Avinguda del Parlament de Catalunya de Coma-ruga i a un lateral de l'N-340, al Francàs.

En totes les àrees d’esbarjo s’hi ha fet un tancat i s’hi han col·locat papereres, bancs, així com una font baixa perquè hi puguin beure els gossos. També s’hi ha instal·lat una senyalització informativa sobre les normes d’ús per als usuaris d’aquests espais.

L’objectiu de la Regidoria de Protecció Animal per aquest 2018 és continuar creant noves zones d’esbarjo en altres punts del municipi que ho requereixin i alhora incorporant millores en aquests espais, com ara instal·lar-hi dispensadors de bosses per recollir els excrements. En aquest punt, el regidor de l’àrea, Rafel Gosalvez, ha recordat que tot i que l’Ajuntament vetlla pel manteniment i neteja d’aquestes zones, “es fa necessària la col·laboració dels usuaris, ja que la recollida dels excrements dels gossos ha d’anar a càrrec dels seus propietaris” i ha apel·lat a l’ús cívic de les mateixes.


Es presenta “Sol, Solet” al TNC, que arribarà al TÀG el 28 d’abril

Es presenta “Sol, Solet” al TNC, que arribarà al TÀG el 28 d’abril

La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, va assistir el passat divendres al Teatre Nacional de Catalunya a la presentació de l’espectacle “Sol Solet”, basat en un text poc conegut d’Àngel Guimerà, i que neix com a coproducció del TNC i de Teatres en Xarxa. El muntatge, dirigit per Carlota Subirós, s’estrena aquest proper divendres 9 de març a la Sala Petita del TNC i, a l’abril, girarà per diversos municipis de Catalunya, entre ells, El Vendrell. En concret, al Teatre Àngel Guimerà hi arribarà el dissabte 28 d’abril, a les 20.30h.

“Sol, Solet” és un text d’Àngel Guimerà que, malgrat els ressons infantils que pugui tenir el títol, fa referència a la soledat del protagonista que es veurà immergit en un triangle de passions mal resoltes que farà aflorar les contradiccions irresolubles de l’ànima humana. Un drama versionat i dirigit per la Carlota Subirós i interpretat, entre d’altres, per Mercè Arànega, Laura Aubert i Javier Beltran.

La directora Carlota Subirós torna a acostar-se al teatre d’Àngel Guimerà per capbussar-se aquesta vegada en una de les obres més tèrboles i desconegudes del dramaturg, on la poderosa vitalitat sexual de la seva protagonista dona lloc al naixement d’un dels personatges femenins més fascinants del teatre català. Xavier Albertí, director del TNC, va explicar en la seva presentació que no s’ha trobat cap documentació que parli de la reposició teatral de l'espectacle, des de la seva estrena l'any 1904.

Eva Maria Serramià va assistir a la presentació de l’obra com a representant de Teatres en Xarxa, un grup de teatres de proximitat i objectius de treball cooperatiu que treballen plegats de manera regular des del 2014. Serramià va mostrar la seva satisfacció perquè, un cop més, hagi quedat palès que “Àngel Guimerà no és una figura anacrònica, sinó que tots els seus personatges són d’una vigència excepcional”.

Aquesta és la quarta ocasió que Teatres en Xarxa col·labora amb el TNC en la coproducció i gira d’un espectacle de la temporada. En aquest cas, ho fan amb Sol solet; la temporada passada ho van fer amb La fortuna de Sílvia; i en anteriors edicions amb Maria Rosa d’Àngel Guimerà i Tirant lo Blanc de Joanot Martorell.


Presentat el programa d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Presentat el programa d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones

L'Ajuntament del Vendrell, a través de la regidoria de Polítiques de Gènere i d'Igualtat, ha presentat aquest dimecres el programa d'actes al voltant del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

El més matiner tindrà lloc aquest divendres 2 de març: A les 19 h, al Centre cívic L'Estació, es farà una xerrada-entrevista amb la periodista i corresponsal de TVE Rosa Maria Calaf, que estarà conduïda per Sílvia Martínez, periodista de RTV El Vendrell. El títol de la xerrada, organitzada per l’EINA, serà: "Una vida a la maleta".

El dia 8 de març concentrarà la majoria de les activitats programades. Al matí, a les 11h, a la plaça del Tívoli, tindrà lloc un acte organitzat pel Camp d'Aprenentatge Pau Casals. Emmarcat en la campanya “Dóna la nota” en favor de l'educació musical a les escoles, diversos centres de primària hi cantaran plegades la cançó Persones iguals. Un tema que reivindica la inclusió de totes les persones en igualtat de condicions en la nostra societat. A la campanya s'hi han sumat més de 100 escoles de Catalunya, que cantaran la cançó proposada als patis de les escoles el mateix dia 8 de març, també a les 11 del matí.

Ja a la tarda del dia 8 de març, a les 19 h, al Museu Deu, es farà la conferència: "Olga Sacharoff: les imatges d'una vida de pintora", que anirà a càrrec de Elina Norandi, comissària de l'Any Sacharoff. Elina Norandi és historiadora, crítica d’art i l’especialista més reconeguda en la vida i obra de la pintora Olga Sacharoff). Sacharoff va ser una figura destacada de les avantguardes del segle passat i va establir forts lligams amb l’art català dels anys 40 i 50, i amb els cercles artístics i intel·lectuals de la postguerra. El Museu Deu compta, en la seva col·lecció, amb dues obres d’aquesta artista nascuda a Geòrgia.

Després de la conferència, tindran lloc els parlaments de les autoritats, i la lectura de la declaració institucional del 8 de Març. Aquesta anirà a càrrec de Laura Escribà Carrasco. Treballadora familiar i escriptora, ha escrit el llibre Sensaciones, el arte de tomar las riendas de tu vida, col·labora amb la revista "Con Luz y Poesía" i recita poemes amb el grup poètic "MUJERES CON VOZ" .

Tot seguit, es farà la inauguració de l'exposició "Filtres" i una visita guiada a aquesta mostra, que pretén ser un plantejament de l'impacte que ha tingut la representació de les figures femenines i masculines en la pràctica artística de les obres del Fons d'Art del Museu Deu. A l’exposició es mostren obres que, malgrat que no van ser creades com una denúncia de desigualtat, s'exposaran ara sense filtres convidant a l'espectador a la reflexió i a la interpretació diversa de l'obra d'art.

Els actes commemoratius continuaran el 12 de març: a les 18 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa, es farà una sessió de contes infantils sobre la igualtat d'oportunitats entre dones i homes. I el dia 15 de març, a les 17.30 h, al Museu Deu, la Taula Comunitària farà una activitat familiar consistent en pintar un mural (temàtica Dia Internacional de les Dones) amb mares i fills/es. Després es farà un recital de poesia amb el títol de "Donatge", a càrrec d’Anna Gual, poetessa emergent. El títol és una simbiosi entre homenatge i dona. Gual recitarà un conjunt de poemes que reivindiquen la dona, el cos i el paisatge femení. Anna Gual és una poetessa vilafranquina que ha publicat diversos llibres i ha obtingut també diversos premis.


Protecció Civil del Vendrell se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil

Protecció Civil del Vendrell se suma a la campanya “Pels valents” contra el càncer infantil

Es vendran escuts solidaris per 4 euros, que es destinaran a l'Hospital de Sant Joan de Déu per al projecte del Pediatric Cancer Center Barcelona

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Vendrell ha decidit sumar-se a la campanya solidària Pels valents , impulsada per recaptar fons per a l’Hospital de Sant Joan de Déu per crear el Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d'Europa, pressupostat en 30 milions d'euros.


Ho farà a través de la venda d’”Escuts solidaris” que reprodueixen l’escut de l’Associació i hi incorporen l’eslògan de la campanya, #pelsvalents. La del Vendrell és la primera agrupació de voluntaris de protecció civil que s’afegeix a aquesta campanya de venda d’escuts solidaris, seguint el passos que ja han impulsat moltes policies locals de Catalunya i que properament també farà la Policia local del Vendrell. La Regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament ha recollit la proposta de l’Associació de Voluntaris i també s’hi ha afegit per col·laborar en la venda d’aquests elements solidaris.La campanya consisteix en la venda d'uns escuts brodats, d'aparença similar als oficials de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, que porta una cola termoadhesiva al dors i que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores, motxilles o on es vulgui.


El preu de cada escut solidari és de 4 € (1 euro va destinat a la confecció de l’escut i 3 € per al projecte de l’Hospital de Sant Joan de Déu). Es poden adquirir a la Regidoria de Protecció Civil de l’Ajuntament del Vendrell i en quatre establiments col·laboradors de la campanya: Floristeria Sanromà del Vendrell (c/Montserrat); Aluminis Fernández del Vendrell (c/President Companys), Padel Indoor Baix Penedès de Bellvei (Av. Bellvei s/n) i Bar Montserrat del Vendrell (c/Colom). També els mateixos voluntaris de Protecció Civil en vendran quan participin en diferents actes.

En paral·lel, i també des de Protecció Civil del Vendrell, s’està estudiant l’organització d’altres activitats solidàries en els propers mesos per recollir fons per aquesta causa.

L’objectiu final és que el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona sigui un centre per a vèncer el càncer infantil, accessible a nens de tot el món. Serà el més gran d’Europa i un dels més importants del món. Comptarà amb 8.400 m2 que li permetran atendre 400 nous pacients.


El Vendrell torna a ser el municipi escollit per inaugurar el circuit de l’Open BTT Tour

El Vendrell torna a ser el municipi escollit per inaugurar el circuit de l’Open BTT Tour

El proper diumenge 4 de març, a les 9 h, començarà una nova aventura de l’Open BTT Tour El Vendrell. L’escenari d’inici serà la zona de les instal·lacions esportives de l’avinguda del Camp d’Esports i es preveu que hi participin unes 500 persones. Una edició més, Open Natura i el club vendrellenc Runnbikes Team han preparat uns recorreguts amb un gran atractiu.Aquest any, en la seva 13a edició, es farà un circuit de 21 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 43 quilòmetres, de nivell alt, i un de 621 quilòmetres, de nivell molt alt. A l’arribada, tots els participants rebran obsequis i gaudiran d’una botifarrada per recuperar les forces.La regidora de Turisme, Eva M. Serramià, ha valorat molt positivament l’organització d’aquest gran esdeveniment al Vendrell perquè, “a part del seu vessant esportiu, també és una promoció turística del territori a través del cicloturisme”.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, ha agraït a Open Natura que aposti un any més pel Vendrell i ha posat de relleu “els 13 anys d’èxit d’una cursa molt ben organitzada que agrada molt als amants de la BTT”.

Jordi Calsina, responsable d’Open Natura, agreix el suport de l’Ajuntament del Vendrell, per mantenir-los la confiança i ser un any més el punt d’inici de l’Open BTT Tour, i la col·laboració del club Runnbikes Team, per la preparació dels circuits que “cada any aconsegueixen sorprendre amb coses noves en els recorreguts que preparen”.

Per part de Runnbikes Team, Juan López Ávila, ha destacat que “segur que els participants gaudiran molt amb els senders, fins i tot en el circuit de baixa dificultat, i l’important és gaudir del recorregut”.

Continuar llegint » https://www.clubbtt-opennatura.com/circuit-open-btt-tour-2018/el-vendrell-4-mar%C3%A7/


On es deu haver amagat el lleó? Busca'l al 'Safari' del TÀG aquest diumenge

On es deu haver amagat el lleó? Busca'l al 'Safari' del TÀG aquest diumenge

El safari s'apoderarà de l'escenari del Teatre Àngel Guimerà aquest diumenge 4 de març (12h). Els dos protagonistes d'Embolic a la Granja, en Pinyot i en Carabassot, seran els encarregats de fer passar una estona entretinguda i divertida als petits i les seves famílies.

Aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s'han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. En la seva tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril... i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest afer. Per què el cocodril s’entesta a atacar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeix en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

Un espectacle adreçat a infants a partir de 3 anys, on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot aquest ecosistema.

Com a missatge reflexiu, el 'bullying' és la qüestió que s’aborda. Les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament del cocodril i el lleó, i també del de la girafa, el mico i l'elefant. La preocupació d'en Pinyot i en Carabassot és similar a la que poden tenir actualment pares i mestres amb un problema que està a l'ordre del dia.

Els infants també poden ser ferotges i cruels amb els companys. En canvi, tenim el convenciment de que, per mitjà de l’educació i el treball, es poden potenciar actituds i comportaments en positiu que permetin una convivència dolça i tranquil·la.

Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

SAFARI
Dia: Diumenge 4 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 12 h
Preu: 6 €
Preu amb descompte: 4 € (Gratuït per als menors de 3 anys)


La captivadora veu de Saphie Wells i el seu jazz, a l'Auditori Pau Casals aquest dissabte

La captivadora veu de Saphie Wells i el seu jazz, a l'Auditori Pau Casals aquest dissabte

Aquest proper dissabte 3 de març la música swing i el jazz seran els protagonistes a l'Auditori Pau Casals. Saphie Wells & The Swing Cats hi presentaran un repertori de swing recordant temes clàssics del jazz en format acústic i original. Amb la càlida i melodiosa veu de Saphie Wells acompanyada de tres grans instrumentistes, la formació repassa al més pur estil dels anys 30 i 40 temes d’artistes com Duke Ellington, George Gershwin, Jimmy McHugh i Dorothy Fields, entre d’altres. Saphie Wells & The Swing Cats ha participat al Festival de Jazz de Platja d’Aro, al Vinum Nature, a l’Andorra Shopping Festival, als Pavellons Güell, a les tardes de swing al Museu Nacional d’Art de Catalunya o al certamen Jazz al Jardí de la Pobla de Segur, entre d’altres.

La formació que actuarà dissabte a l'Auditori de Sant Salvador està considerada com un grup de la nova generació del swing, amb una cantant estelar, d'origen peruà, projectada musicalment des del Taller de Músics de Barcelona.

Els intèrprets del grup ssón SAPHIE WELLS a la veu, JOAN SUBIRATS al saxo, MARC MASAGUÉ a la guitarra, i ALEJANDRO “WASSYLLI” GRANADOS al contrabaix

SAPHIE WELLS & THE SWING CATS

Dia: Dissabte 3 de març
Hora: 20.30 h
Lloc: Auditori Pau Casals
Preu: 13 €
Preu amb descompte: 10 €Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2018)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 20'30h | Diumenges i festius de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web