TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesEl c/Dr.Robert ja compta amb un nou punt d’esbarjo infantil i una nova zona enjardinada, un primer pas per potenciar aquesta artèria comercial

El c/Dr.Robert ja compta amb un nou punt d’esbarjo infantil i una nova zona enjardinada, un primer pas per potenciar aquesta artèria comercial

Ahir dilluns van quedar enllestits els treballs que s’han dut a terme en l’última setmana per millorar l’entorn urbà del carrer Doctor Robert. En concret, a la confluència amb el c/ Nord s’ha instal·lat un petit parc infantil i al costat s’han ubicat diversos parterres, convertint aquest tram de carrer en una zona enjardinada.


L’actuació s’emmarca en la voluntat del govern de potenciar aquest tram del carrer, on des del passat mes de juny s’hi ha fet una prova pilot d’ampliació de l’illa de vianants.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, “l’objectiu final és fer de tot el Doctor Robert una artèria comercial principal, contribuir a impulsar l’activitat econòmica -un dels pilar fonamentals de la nostra economia- i en conseqüència, millorar la lluita contra l’atur”.

Amb les millores realitzades en els últims dies, es pretén que aquest tram del c/Doctor Robert es converteixi en un espai “més amable, més humà i més utilitzat pels peatons, i que això repercuteixi en l’activitat comercial”, segons Martínez.

El regidor assegura que aquest és un primer pas cap a una reconversió integral de tot el carrer. En aquest sentit, ha explicat que durant aquest any 2017 es treballarà en la redacció i licitació del projecte de transformació urbana del carrer Doctor Robert. Fins a la confluència amb el carrer Sant Magí serà peatonal, amb plataforma única, i en el tram de Sant Magí fins a la carretera de Valls també s’hi preveuen millores com ara en el sentits de circulació o l’ampliació de voreres, entre altres.


José Vaccaro Ruiz presenta al Museu Deu “Conjura Gaudí” aquest dimecres

José Vaccaro Ruiz presenta al Museu Deu “Conjura Gaudí” aquest dimecres

Aquest dimecres, a dos quarts de vuit del vespre, José Vaccaro presenta a l’emblemàtica sala de les Catifes del Museu Deu la seva última novel·la “Conjura Gaudí”, que explica com un atemptat terrorista contra el temple de la Sagrada Família causa tres mil morts.

L’autor ha estat Premi “Isla de las Letras” per la novel·la “Ángeles Negros”, sempre sota el gènere de la novel·la negra; ha escrit també altres lectures interessants com ara “La Vía Láctea”, “La Granja”, “Catalonia Paradís”, “Tablas”, “El Invitado de Nunca Jamás” i “No dar papaya”, que han estat presentades a importants esdeveniments d’aquest gènere com: Getafe negro, bcnegra, Aragón negro, La Semana de Gijón o Cubelles Noir.

Vaccaro és també col·laborador habitual de diverses pàgines literàries amb relats i ressenyes, en particular a Narrativas, dirigida per Carlos Manzano i també a Culturamas.

José Vaccaro és advocat, arquitecte i escriptor; ha estat també professor de la càtedra d’Estructures a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Per tots aquests motius ha pogut donar a la seva novel·la, Conjura Gaudí, el màxim rigor i precisió, a més d’haver participat en vàries plataformes veïnals oposades a la construcció del túnel de l’AVE, que circula sota terra a escassos metres del temple gaudinià. Vaccaro utiliza l’existència d’aquest túnel com ariet per a l’atac.

Però aquesta novel·la és també un homenatge a la figura d’Antoni Gaudí i Cornet, arquitecte de la Sagrada Família. Un home avançat al seu temps pel fet d’utilitzar estructures laminars, que tan sols 50 anys després de la seva mort s’utilitzaren en la construcció de l’Òpera de Sydney. Sumament religiós, creia en la Creació divina, de la qual es declara un humil imitador: “El gran llibre, sempre obert que hem de llegir és el de la Natura”.

Les dues paraules que donen títol a la novel·la, “Conjura” i “Gaudí”, enfronten el món negatiu a la personalitat de Gaudí, sempre positiu, transparent i creatiu. I d’altra banda, les il·lustracions del llibre, deixant a part aquelles que es refereixen a la logística de l’atemptat al temple, reflecteixen la bellesa d’alguna de les seves obres, com són la cripta de la Colònia Güell, La Casa Batlló o la Casa Milà... amb la finalitat de submergir el lector en un oasi de pau enmig de la negror de la trama.


Acte de reconeixement als set elements elegits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell”

Acte de reconeixement als set elements elegits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell”

Aquest dissabte al migdia, a l’Auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC), es va celebrar l’acte de reconeixement als set elements escollits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell”, dins de la campanya duta a terme per l’organització Capital Cultura Catalana i la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Vendrell.


Durant l’acte es va lliurar el diploma acreditatiu als representants dels elements culturals escollits en les votacions populars, que han estat: la colla castellera dels Nens del Vendrell; el Ball de Diables del Vendrell; l’Església parroquial, el campanar i l’Àngel de Tobies; la Cercavila de foc; el Jaciment ibèric de Mas d’en Gual; l’Àliga del Vendrell i el llegat de Pau Casals.

L'acte va comptar amb la col·laboració de "Les 3 claus musicals" de l'EMMPAC, un trio format per: Roser Urgell, saxo; Irene Urgell, violí, i Anna Mañe, violoncel.

Al finalitzar, es va oferir una copa de cava als assistents, per gentilesa del Celler Jané Ventura i algunes de les entitats van fer una petita demostració amb la qual es va contribuir a l’ambient festiu de l’acte.

Cal recordar que en la votació dels 7 tresors hi van participar 1.471 persones, les quals van emetre 6.607 vots. Cada participant va poder votar fins a set candidatures diferents. Finalment, trenta candidatures de les 300 propostes presentades, van ser les aspirants a convertir-se en un d'aquests "7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell".


El FangArt. Festival de Ceràmica del Vendrell es celebrarà el 17 i 18 de juny a Sant Salvador

El FangArt. Festival de Ceràmica del Vendrell es celebrarà el 17 i 18 de juny a Sant Salvador

Aquest matí, la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, ha presentat a Vil·la Casals aquest nou certamen, que pretén ser un aparador de la creació artística en l’especialitat de ceràmica i un punt de trobada per a ceramistes. L’objectiu de FangArt, segons la regidora, “és reunir ceramistes d’arreu del món, en un espai obert i apropar-los als ciutadans a través de l’exposició, la venda i de diverses activitats per a adults i infants entorn la ceràmica”.

Així mateix, també es pretén que aquest espai sigui un punt de trobada entre ceramistes a partir de xerrades, taules rodones, instal·lacions i espectacles.

FangArt està plantejat com un festival anual, que es celebrarà cada mes de juny, i es portarà a terme al barri marítim de Sant Salvador, un espai que s’ha escollit per comptar amb la presència d’equipaments importants com l’Auditori Pau Casals o la Vil·la Casals; perquè rep nombrosos visitants durant els caps de setmana i, alhora, per la voluntat de l’Ajuntament de descentralitzar l’oferta cultural, apropant-la a altres zones del municipi. En concret, la primera edició de FangArt serà el 17 i 18 de juny de 2017, d’11 h a 20 h, i les activitats incloses es celebraran en diversos emplaçaments de Sant Salvador.

D’una banda, al llarg del passeig Marítim Joan Reventós, a l’altura de la plaça de Sant Salvador, hi haurà una vintena de parades de ceramistes i un espectacle de raku, a càrrec del grup Ignició. L’espectacle, que estarà ubicat sobre la sorra, començarà a primera hora del matí amb una gran construcció de fang i acabarà a la posta de sol amb una encesa espectacular.

D’altra banda, el Museu Pau Casals acollirà una exposició de raku de la ceramista francesa Brigitte Long i un Workshop entorn el raku, a càrrec d’aquesta artista. Als seus jardins s’hi farà també un concert amb instruments de terrissa, a càrrec de la Banda de música La Galera. Uns instruments que estan realitzats a mà pel Mestre terrisser Joan Cortiella.

A més, a l’Auditori Pau Casals es farà també una altra exposició de raku i, a la plaça de Sant Salvador (Les Palmeres), s’oferiran activitats entorn la ceràmica per a petits i grans.

La regidora de Cultura ha detallat que tot i que a les parades hi haurà diversitat de ceràmica, cada any s’escollirà un tema i totes les activitats programades per al Festival de Ceràmica giraran al voltant de la temàtica escollida. Enguany, el tema serà el raku, una tècnica decorativa utilitzada en ceràmica que té els seus orígens en les civilitzacions japonesa i xina i és molt espectacular. En relació al tema, cada any s’escollirà un ceramista representatiu, que, a més, serà d’un altre país. Per aquesta primera edició, la persona convidada és la francesa Brigitte Long, una reconeguda ceramista que treballa la tècnica del raku. Long va estudiar Belles Arts a Quimper i Grenoble, va treballar en diversos tallers, entre ells el de Paulette Descamps, un passatge que va ser decisiu en la seva carrera. El 1988 va obrir el seu primer taller.

Al llarg del Passeig Marítim Joan Reventós es distribuiran unes 20 parades. La selecció anirà a càrrec de la Comissió d’Art, que escollirà els ceramistes per la seva qualitat i originalitat i amb la voluntat que hi hagi diversitat. Els ceramistes hauran de tenir el Carnet d’Artesà, estar donats d’alta de la Seguretat Social i pagaran 100 € per posar la parada, però podran optar a diverses subvencions i premis. En concret:

- Com a taller jove:
En cas de ser un taller jove, de fins a 2 anys, el ceramista podrà demanar una subvenció de 100 €.De totes les sol·licituds, la Comissió d’Art en seleccionarà dues.

- Realitzant una activitat:
Els ceramistes que vulguin podran fer una activitat, que haurà de durar un mínim de dues hores. Aquesta activitat estarà subvencionada amb 100 € i la Comissió d’Art en seleccionarà un màxim de 9 activitats.

- Concurs de parades:
Per buscar l’originalitat i l’esforç del muntatge s’organitzarà un concurs de parades, que estarà dotat amb 200 €.

Actualment les bases del festival FangArt estan en període d’exposició públic, després que el Ple del mes de desembre en fes l’aprovació inicial. es sol·licituds per prendre-hi part es podran presentar una vegada s’hagin aprovat definitivament i fins al 5 d’abril de 2017.


Aquest dissabte, acte de reconeixement als set elements elegits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell”

Aquest dissabte, acte de reconeixement als set elements elegits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell”

Aquest proper dissabte 14 de gener, a les 12h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals tindrà lloc l’acte de reconeixement als set elements escollits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell” dins de la campanya duta a terme per l’organització Capital de la Cultura Catalana i la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell.

Durant l’acte, obert a tota la població, es lliuraran els diplomes acreditatius a les persones o entitats representants dels elements culturals escollits en les votacions populars: La colla castellera dels Nens del Vendrell; el Ball de Diables del Vendrell; l’Església parroquial, el campanar i l’Àngel de Tobies; la Cercavila de foc; el Jaciment ibèric de Mas d’en Gual; l’Àliga del Vendrell i el llegat de Pau Casals. Està previst que l’acte tingui un to festiu, amb petites exhibicions d’algunes de les entitats distingides, i que clogui amb una copa de cava gentilesa del Celler Jané Ventura.

Cal recordar que en la votació dels 7 tresors hi van participar 1.471 persones, les quals van emetre 6.607 vots. Cada participant va poder votar fins a set candidatures diferents. Finalment, trenta candidatures de les 300 propostes presentades, van ser les aspirants a convertir-se en un d'aquests "7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell".


Nou sistema de tancament de pas de vehicles per la riera en cas de riuades

Nou sistema de tancament de pas de vehicles per la riera en cas de riuades

Aquesta setmana s’ha presentat el nou sistema de tancament de pas de vehicles de la Riera de la Bisbal, en la seva desembocadura a la platja de Sant Salvador, en episodis de riuades.

Fins ara, el tancament es feia amb tanques que, en ocasions i de forma incívica, eren retirades per alguns conductors per poder passar i no es tornaven a col·locar, la qual cosa suposava un risc per aquests conductors i per a altres que passaven posteriorment.

Per evitar aquesta perillositat a causa d’una actitud incívica, des de Protecció Civil s’ha cregut oportú la col·locació d’un sistema de tancament fix mitjançant una cadena. La instal·lació ha anat a càrrec de Via Pública i el tancament en situacions de riuades el continuarà fent la Policia Municipal.

De moment, aquesta tancament amb cadena s’ha instal·lat a la desembocadura de la Riera de la Bisbal, tant en sentit cap a Calafell com en sentit cap a Sant Salvador (a l’altura del càmping).

Properament, aquest mateix sistema s’instal·larà al nucli del Vendrell en punts que també s’hi acumula aigua quan hi ha pluges fortes: un sota el pont on conflueixen la Riera de la Bisbal i el Torrent del Lluc, i un altre al pas sota de la via del tren que comunica la plaça del Mercat amb els barris del Puig i el Pèlag.

El regidor de Governació, Rafel Gosálvez, ha explicat que aquest nou sistema de tancament té l’objectiu de millorar la seguretat i d’evitar situacions de risc quan hi ha pluges fortes i es produeixen riuades.


S’edita el primer número de “Temporada”, la guia dels espectacles culturals del Vendrell

S’edita el primer número de “Temporada”, la guia dels espectacles culturals del Vendrell

Aquest dilluns, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, s’ha presentat el primer número de “Temporada”, una publicació que neix amb la voluntat de ser una guia dels espectacles culturals del Vendrell dels propers mesos.

“Temporada” és possible gràcies al treball que han dut a terme els programadors dels diversos espais escènics del Vendrell -el Teatre Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals i l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals- i que vol donar com a resultat una oferta cultural conjunta i amb continguts atractius per a un públic el més heterogeni possible. Per aconseguir-ho, s’ha prioritzat el fet de diversificar les propostes culturals, eixamplant la naturalesa dels espectacles, i després, atenent a les seves característiques, s’ha escollit l’emplaçament més idoni per dur-les a terme.

Per la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, la nova publicació representa “un pas endavant en la unificació de l’oferta cultural del Vendrell, una oferta més moderna i que volem que sigui exportable cap enfora. Per això s’ha incidit també en un disseny visualment molt atractiu”.

Els responsables dels diversos espais escènics del municipi han explicat que l’edició d’aquesta guia s’ha complementat també amb la creació del web www.temporada.cat, en què també s’hi recull tota la informació dels espectacles i equipaments. També s’ha mirat d’unificar l’horari dels espectacles que, tret de poques excepcions, es faran els dissabtes a les 20.30h, en un intent d’aproximar-se a un horari més europeïtzat. A més, i com a projecte de futur, ja estan treballant en la posada en marxa d’un sistema d’entrades conjunt.

Programació

En els propers mesos, l’Auditori Pau Casals acollirà propostes del tot heterogènies com el concert de la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona (14/01), la proposta jazzística dels Ray Gelato’s Enforcers (21/01); el “Concierto de Aranjuez i la Simfonia del Nou Món” (28/01); l’actuació del Conservatori de Música de Cervera (11/02), el jazz de la banda Afro Blue (18/02); el concert del Conservatori de Música de Vila-seca (4/03), l’actuació de La Vella Dixieland (25/03), l’espectacle familiar “Tot Bufant” (02/04), el concert de jazz amb el tàndem Chicuelo-Mezquida (15/04), l’actuació de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (06/05) o l’espectacle “Sinatra 100 anys”, de Bruno Oro i Vicens Martins amb la Big Band de l’Escola Músics (13/05).

De la seva banda, l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, que estrena temporada estable, serà escenari de propostes com l’inici de la gira de Maria del Mar Bonet per celebrar els seus 50 anys dalt dels escenaris (04/02); el concert de The Sey Sisters (18/03); el del violoncel·lista Lluís Claret interpretant les Suites de Bach amb motiu del 140è aniversari del naixement de Pau Casals (01/04) o el del Josep Maria Domènech Trio i Albert Carbonell titulat “Recordant García Lorca” (21/04).

L’altre gran espai escènic del Vendrell, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG), acollirà propostes per a tots els públics. S’hi podrà veure, per exemple, l’espectacle familiar “Pintamúsica” (05/03); la comèdia “Avui no sopem” (11/03); el muntatge familiar “Bombolles de paper” (19/03); la comèdia “You say Tomato” (08/04), el monòleg teatral “Emprenyada” (29/04), l’espectacle familiar “Ai Rateta, Rateta” (07/05) o el vodevil “Majòrica” (20/05).

Les entrades pels espectacles es poden comprar a partir d’aquest dimecres 11 de gener, a través de Ticketea (www.ticketea.com), a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24) o a taquilla (una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament ho permeti).

de la representació, sempre i quan l’aforament ho permeti).Programació de l’Orgue i dels Pastorets del Vendrell

En aquest primer número del “Temporada”, el públic també hi podrà trobar la programació de març a juny de l’Orgue del Vendrell, que inclou la Conferència “Grans desastres a la música clàssica” a càrrec del cantant i compositor Jordi Domènech (17/03); El concert Phenomena Orgue, a càrrec d’Alfred Rodríguez Picó i l’organista Juan de la Rubia (07/04); el concert-audició amb els alumnes dels Conservatoris d’Igualada i Terrassa (05/05) i el de “La Ruta Daurada o el Caliu de la Cendra”, a càrrec de la soprano Griselda Ramon i l’organista Àlex Jordi (02/06).

Al “Temporada” també es pot consultar el calendari de representacions dels Pastorets del Vendrell i dels Pastorets infantils.


La Fundació Apel·les Fenosa presenta la nova exposició “Col·leccionistes de Fenosa”

La Fundació Apel·les Fenosa presenta la nova exposició “Col·leccionistes de Fenosa”

La Fundació Apel·les Fenosa del Vendrell donarà a conèixer a la seva seu del Vendrell, a partir del 18 de gener, l’exposició COL·LECCIONISTES DE FENOSA, que aplega els principals col·leccionistes de l’obra de l’artista.

Aquests han estat Pablo Picasso, la família d’Albis, Coco Chanel, Colette, Jean Marais, la família March, la pintora Maria Helena Vieira da Silva, Jacques Guérin, Henriette Gomes i els governs francès i el de la Generalitat de Catalunya. El principal col·leccionista de Fenosa va ser Picasso, que va arribar a comprar-li més de 150 escultures al llarg de la seva amistat.

L’exposició presenta les escultures provinents d’aquestes col·leccions, tot mostrant-les al costat d’imatges dels interiors que conserven les obres. Així per exemple, una d’aquestes imatges desvetlla per primera vegada l’estudi de Picasso de la Rue de la Boétie, l’ any 1939, amb el retrat – fins ara inèdit- que Fenosa va fer de Picasso. Aquest retrat va desaparèixer en els anys de l’ocupació alemanya de Paris, però nomes conservava cap imatge. Ara veiem l’obra damunt d’un foc a terra de l’estudi, enmig d’un munt d’objectes que Picasso amuntegava a les seves cases.

En paral·lel a la mostra, la Fundació exposa les obres incorporades a la col·lecció de la Fundació gràcies a les donacions de diverses persones al llarg d’aquest passat any 2016. Es tracta de quatre escultures de Fenosa, donades per la família Wapler; un retrat en bronze de Fenosa de Vivette Monod donat per l’Association des Amis d’Apel·les Fenosa; dos dibuixos del cap de Fenosa del pintor Ignasi Mundó i un dibuix d’un paisatge urbà donats per la família Mundó. També s’hi exposen la correspondència de Fenosa amb la família d’ Albis, donada per Tristan d’ Albis; el retrat de Xavier Valls donat per Jean-Marie del Moral i fotografies de Fenosa i la Casa del Portal donades pel fotògraf francès Michel Dieuzaide.

La mostra “Col·leccionistes de Fenosa” es podrà visitar fins a finals del mes de maig.


Els paisatges d’Emily Wilson s’exposen a la Sala Portal del Pardo

Els paisatges d’Emily Wilson s’exposen a la Sala Portal del Pardo

El proper divendres 13 de gener, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “El Ritme del Bosc” de l’artista Emily Wilson.

Emily Wilson presenta una col·lecció de paisatges per contemplar el bosc en l’espai d’un any (des del gener del 2016 fins al gener del 2017), amb els quals intenta transmetre un ritme atemporal de sol i pluja, vent i foc, mar i muntanya i, en definitiva, el ritme del bosc.

L’artista se sent afortunada pel fet de residir al Baix Penedès, ja que el paisatge que la rodeja li aporta un flux constant de llum i de vida nova que acaba reflectint en la seva obra.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 12 de febrer de 2017 en horari de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i diumenges d’11 h a 14 h.


El procés participatiu obert a la ciutadania del projecte “Marca El Vendrell” comença aquest gener

El procés participatiu obert a la ciutadania del projecte “Marca El Vendrell” comença aquest gener

L’opinió de tots els ciutadans és important per monitoritzar la realitat territorial del Vendrell d’avui

El projecte de conceptualització, disseny i implementació de la nova “Marca El Vendrell” ha començat la seva fase de consulta oberta a la ciutadania, amb l’obertura d’una enquesta on-line que tots els ciutadans del Vendrell, de primera o segona residència, poden contestar a partir d’aquest gener. Aquesta enquesta complementa els altres treballs que s’estan portant a terme, tots ells en el marc d’una estratègia de participació ciutadana que inclou entrevistes en profunditat i, també, vuit grups focals de discussió. De moment, ja s’han fet onze entrevistes en profunditat a líders d’opinió de la societat vendrellenca.

Aquest procés de conceptualització de la marca ha estat encarregat, per la seva expertesa, a investigadors del Grup de Recerca TRACTE (Grup de Recerca en Traducció Audiovisual, Comunicació i Territori) de la UVic-UCC, un equip que lidera el professor Jordi de San Eugenio, geògraf i comunicòleg. Segons De San Eugenio, “no només hem de fer un logotip i un eslògan. El procés de creació de marca s’ha de concebre, dissenyar i executar en clara connivència i complicitat amb un procés de desenvolupament local amb capacitat per implicar tots els actors econòmics i socials del municipi del Vendrell”.

Tal com explica el director d’aquesta investigació, “les diferències més representatives entre una marca de territori i una de comercial sorgeixen, preferentment, de les connotacions de dinamització econòmica vinculades a la implantació de marques de territori. Les implicacions socials (marca espacial) en contraposició als interessos de mercat (marca comercial) són una constatació més de les diferències conceptuals i d’execució existents entre aquestes dues tipologies de marca”. Per tant, “la marca de territori es pot considerar un dispositiu de gestió del territori, pel fet que implica la concreció d’una identitat territorial a partir de la qual engegar un procés de desenvolupament local”.

Per tot plegat, la proposta de treball del TRACTE entén tot el procés de creació de marca inscrit en un context de promoció econòmica vinculat a diversos elements, en molts casos intangibles, als quals la marca de territori dotarà de visibilitat i, per tant, també els valoritzarà.

La metodologia

El procés de disseny i conceptualització de la “Marca El Vendrell” ha portat a estructurar una metodologia basada en tres tècniques bàsiques de recerca –el què es coneix com una triangulació metodològica–, que estan enfocades principalment a buscar la màxima participació ciutadana en aquest procés. El passat mes de novembre es van fer onze entrevistes en profunditat a líders d’opinió de la societat civil i, dins del primer trimestre de 2017, s’organitzaran vuit grups de discussió de diverses àrees com educació, turisme, tercer sector, joventut, salut i comerç, entre altres.

L’enquesta on-line

Paral·lelament es posa a disposició una enquesta a tota la ciutadania a través de la pàgina web de l’Ajuntament del Vendrell (http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes-sp-30652/tema-mvendrell), per assegurar que tots els ciutadans puguin tenir veu en aquest procés de participació i hi puguin aportar el seu punt de vista. Des del consistori, s’afirma que “és del màxim interès que hi participi el major nombre possible de vendrellencs per tal que entre tots tirem endavant aquest projecte comú de identificació territorial”.Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2017)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a divendres de 10 h a 14.00 h | Dissabtes de 9.30 h a 13.30 h, diumenges i festius tancat

Quadrícula w+m: Disseny i programació web