TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesS’edita el primer número de “Temporada”, la guia dels espectacles culturals del Vendrell

S’edita el primer número de “Temporada”, la guia dels espectacles culturals del Vendrell

Aquest dilluns, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals, s’ha presentat el primer número de “Temporada”, una publicació que neix amb la voluntat de ser una guia dels espectacles culturals del Vendrell dels propers mesos.

“Temporada” és possible gràcies al treball que han dut a terme els programadors dels diversos espais escènics del Vendrell -el Teatre Àngel Guimerà, l’Auditori Pau Casals i l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals- i que vol donar com a resultat una oferta cultural conjunta i amb continguts atractius per a un públic el més heterogeni possible. Per aconseguir-ho, s’ha prioritzat el fet de diversificar les propostes culturals, eixamplant la naturalesa dels espectacles, i després, atenent a les seves característiques, s’ha escollit l’emplaçament més idoni per dur-les a terme.

Per la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, la nova publicació representa “un pas endavant en la unificació de l’oferta cultural del Vendrell, una oferta més moderna i que volem que sigui exportable cap enfora. Per això s’ha incidit també en un disseny visualment molt atractiu”.

Els responsables dels diversos espais escènics del municipi han explicat que l’edició d’aquesta guia s’ha complementat també amb la creació del web www.temporada.cat, en què també s’hi recull tota la informació dels espectacles i equipaments. També s’ha mirat d’unificar l’horari dels espectacles que, tret de poques excepcions, es faran els dissabtes a les 20.30h, en un intent d’aproximar-se a un horari més europeïtzat. A més, i com a projecte de futur, ja estan treballant en la posada en marxa d’un sistema d’entrades conjunt.

Programació

En els propers mesos, l’Auditori Pau Casals acollirà propostes del tot heterogènies com el concert de la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona (14/01), la proposta jazzística dels Ray Gelato’s Enforcers (21/01); el “Concierto de Aranjuez i la Simfonia del Nou Món” (28/01); l’actuació del Conservatori de Música de Cervera (11/02), el jazz de la banda Afro Blue (18/02); el concert del Conservatori de Música de Vila-seca (4/03), l’actuació de La Vella Dixieland (25/03), l’espectacle familiar “Tot Bufant” (02/04), el concert de jazz amb el tàndem Chicuelo-Mezquida (15/04), l’actuació de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (06/05) o l’espectacle “Sinatra 100 anys”, de Bruno Oro i Vicens Martins amb la Big Band de l’Escola Músics (13/05).

De la seva banda, l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, que estrena temporada estable, serà escenari de propostes com l’inici de la gira de Maria del Mar Bonet per celebrar els seus 50 anys dalt dels escenaris (04/02); el concert de The Sey Sisters (18/03); el del violoncel·lista Lluís Claret interpretant les Suites de Bach amb motiu del 140è aniversari del naixement de Pau Casals (01/04) o el del Josep Maria Domènech Trio i Albert Carbonell titulat “Recordant García Lorca” (21/04).

L’altre gran espai escènic del Vendrell, el Teatre Àngel Guimerà (TÀG), acollirà propostes per a tots els públics. S’hi podrà veure, per exemple, l’espectacle familiar “Pintamúsica” (05/03); la comèdia “Avui no sopem” (11/03); el muntatge familiar “Bombolles de paper” (19/03); la comèdia “You say Tomato” (08/04), el monòleg teatral “Emprenyada” (29/04), l’espectacle familiar “Ai Rateta, Rateta” (07/05) o el vodevil “Majòrica” (20/05).

Les entrades pels espectacles es poden comprar a partir d’aquest dimecres 11 de gener, a través de Ticketea (www.ticketea.com), a la Regidoria de Cultura (La Rambla, 24) o a taquilla (una hora abans de la representació, sempre i quan l’aforament ho permeti).

de la representació, sempre i quan l’aforament ho permeti).Programació de l’Orgue i dels Pastorets del Vendrell

En aquest primer número del “Temporada”, el públic també hi podrà trobar la programació de març a juny de l’Orgue del Vendrell, que inclou la Conferència “Grans desastres a la música clàssica” a càrrec del cantant i compositor Jordi Domènech (17/03); El concert Phenomena Orgue, a càrrec d’Alfred Rodríguez Picó i l’organista Juan de la Rubia (07/04); el concert-audició amb els alumnes dels Conservatoris d’Igualada i Terrassa (05/05) i el de “La Ruta Daurada o el Caliu de la Cendra”, a càrrec de la soprano Griselda Ramon i l’organista Àlex Jordi (02/06).

Al “Temporada” també es pot consultar el calendari de representacions dels Pastorets del Vendrell i dels Pastorets infantils.


La Fundació Apel·les Fenosa presenta la nova exposició “Col·leccionistes de Fenosa”

La Fundació Apel·les Fenosa presenta la nova exposició “Col·leccionistes de Fenosa”

La Fundació Apel·les Fenosa del Vendrell donarà a conèixer a la seva seu del Vendrell, a partir del 18 de gener, l’exposició COL·LECCIONISTES DE FENOSA, que aplega els principals col·leccionistes de l’obra de l’artista.

Aquests han estat Pablo Picasso, la família d’Albis, Coco Chanel, Colette, Jean Marais, la família March, la pintora Maria Helena Vieira da Silva, Jacques Guérin, Henriette Gomes i els governs francès i el de la Generalitat de Catalunya. El principal col·leccionista de Fenosa va ser Picasso, que va arribar a comprar-li més de 150 escultures al llarg de la seva amistat.

L’exposició presenta les escultures provinents d’aquestes col·leccions, tot mostrant-les al costat d’imatges dels interiors que conserven les obres. Així per exemple, una d’aquestes imatges desvetlla per primera vegada l’estudi de Picasso de la Rue de la Boétie, l’ any 1939, amb el retrat – fins ara inèdit- que Fenosa va fer de Picasso. Aquest retrat va desaparèixer en els anys de l’ocupació alemanya de Paris, però nomes conservava cap imatge. Ara veiem l’obra damunt d’un foc a terra de l’estudi, enmig d’un munt d’objectes que Picasso amuntegava a les seves cases.

En paral·lel a la mostra, la Fundació exposa les obres incorporades a la col·lecció de la Fundació gràcies a les donacions de diverses persones al llarg d’aquest passat any 2016. Es tracta de quatre escultures de Fenosa, donades per la família Wapler; un retrat en bronze de Fenosa de Vivette Monod donat per l’Association des Amis d’Apel·les Fenosa; dos dibuixos del cap de Fenosa del pintor Ignasi Mundó i un dibuix d’un paisatge urbà donats per la família Mundó. També s’hi exposen la correspondència de Fenosa amb la família d’ Albis, donada per Tristan d’ Albis; el retrat de Xavier Valls donat per Jean-Marie del Moral i fotografies de Fenosa i la Casa del Portal donades pel fotògraf francès Michel Dieuzaide.

La mostra “Col·leccionistes de Fenosa” es podrà visitar fins a finals del mes de maig.


Els paisatges d’Emily Wilson s’exposen a la Sala Portal del Pardo

Els paisatges d’Emily Wilson s’exposen a la Sala Portal del Pardo

El proper divendres 13 de gener, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “El Ritme del Bosc” de l’artista Emily Wilson.

Emily Wilson presenta una col·lecció de paisatges per contemplar el bosc en l’espai d’un any (des del gener del 2016 fins al gener del 2017), amb els quals intenta transmetre un ritme atemporal de sol i pluja, vent i foc, mar i muntanya i, en definitiva, el ritme del bosc.

L’artista se sent afortunada pel fet de residir al Baix Penedès, ja que el paisatge que la rodeja li aporta un flux constant de llum i de vida nova que acaba reflectint en la seva obra.

L’exposició es podrà visitar fins al diumenge 12 de febrer de 2017 en horari de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i diumenges d’11 h a 14 h.


El procés participatiu obert a la ciutadania del projecte “Marca El Vendrell” comença aquest gener

El procés participatiu obert a la ciutadania del projecte “Marca El Vendrell” comença aquest gener

L’opinió de tots els ciutadans és important per monitoritzar la realitat territorial del Vendrell d’avui

El projecte de conceptualització, disseny i implementació de la nova “Marca El Vendrell” ha començat la seva fase de consulta oberta a la ciutadania, amb l’obertura d’una enquesta on-line que tots els ciutadans del Vendrell, de primera o segona residència, poden contestar a partir d’aquest gener. Aquesta enquesta complementa els altres treballs que s’estan portant a terme, tots ells en el marc d’una estratègia de participació ciutadana que inclou entrevistes en profunditat i, també, vuit grups focals de discussió. De moment, ja s’han fet onze entrevistes en profunditat a líders d’opinió de la societat vendrellenca.

Aquest procés de conceptualització de la marca ha estat encarregat, per la seva expertesa, a investigadors del Grup de Recerca TRACTE (Grup de Recerca en Traducció Audiovisual, Comunicació i Territori) de la UVic-UCC, un equip que lidera el professor Jordi de San Eugenio, geògraf i comunicòleg. Segons De San Eugenio, “no només hem de fer un logotip i un eslògan. El procés de creació de marca s’ha de concebre, dissenyar i executar en clara connivència i complicitat amb un procés de desenvolupament local amb capacitat per implicar tots els actors econòmics i socials del municipi del Vendrell”.

Tal com explica el director d’aquesta investigació, “les diferències més representatives entre una marca de territori i una de comercial sorgeixen, preferentment, de les connotacions de dinamització econòmica vinculades a la implantació de marques de territori. Les implicacions socials (marca espacial) en contraposició als interessos de mercat (marca comercial) són una constatació més de les diferències conceptuals i d’execució existents entre aquestes dues tipologies de marca”. Per tant, “la marca de territori es pot considerar un dispositiu de gestió del territori, pel fet que implica la concreció d’una identitat territorial a partir de la qual engegar un procés de desenvolupament local”.

Per tot plegat, la proposta de treball del TRACTE entén tot el procés de creació de marca inscrit en un context de promoció econòmica vinculat a diversos elements, en molts casos intangibles, als quals la marca de territori dotarà de visibilitat i, per tant, també els valoritzarà.

La metodologia

El procés de disseny i conceptualització de la “Marca El Vendrell” ha portat a estructurar una metodologia basada en tres tècniques bàsiques de recerca –el què es coneix com una triangulació metodològica–, que estan enfocades principalment a buscar la màxima participació ciutadana en aquest procés. El passat mes de novembre es van fer onze entrevistes en profunditat a líders d’opinió de la societat civil i, dins del primer trimestre de 2017, s’organitzaran vuit grups de discussió de diverses àrees com educació, turisme, tercer sector, joventut, salut i comerç, entre altres.

L’enquesta on-line

Paral·lelament es posa a disposició una enquesta a tota la ciutadania a través de la pàgina web de l’Ajuntament del Vendrell (http://www.elvendrell.net/el-vendrell-per-temes-sp-30652/tema-mvendrell), per assegurar que tots els ciutadans puguin tenir veu en aquest procés de participació i hi puguin aportar el seu punt de vista. Des del consistori, s’afirma que “és del màxim interès que hi participi el major nombre possible de vendrellencs per tal que entre tots tirem endavant aquest projecte comú de identificació territorial”.


Es convoca una segona edició de la Biennal d’arts plàstiques i visuals del Penedès i Garraf

Es convoca una segona edició de la Biennal d’arts plàstiques i visuals del Penedès i Garraf

L’Associació Ardhara i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell convoquen una Biennal d’arts plàstiques i visuals per potenciar la difusió de la creativitat emergent al Penedès i Garraf i descobrir artistes plàstics i visuals.

D’aquesta manera, el Vendrell agafa el relleu de la primera convocatòria del 2015 que va tenir lloc a Vilafranca del Penedès, coincidint amb el fet de ser Capital de la Cultura Catalana, i que va culminar amb l’exposició col·lectiva dels artistes seleccionats a la Capella de Sant Joan.

Aquesta Biennal té com a objectiu recuperar i actualitzar l'esperit de les Exposicions d'Art del Penedès que es feien als anys 20 del segle XX en diferents ciutats de l'Alt i Baix Penedès i el Garraf. Amb aquest mateix esperit, durant els anys 1987, 1991 i 1995 un grup de joves d'artistes del Penedès van ser seleccionats per a formar part d'una convocatòria promoguda per diferents ajuntaments i altres institucions democràtiques amb el nom d'Ardhara. La convocatòria va aplegar artistes no professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis del Penedès: El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, l'Arboç, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida, Vilanova i la Geltrú, etc... amb l'objectiu de mostrar de manera conjunta l'art emergent del moment.

L’any 2012, diferents artistes que van participar en l’Ardhara es van reunir i organitzar per constituir una entitat estable i promoure l’art contemporani que s’està creant al nostre territori. I una de les seves principals iniciatives és la convocatòria d’una Biennal d’Arts Plàstiques i Visuals.

A la convocatòria del 2017 hi poden participar persones de 18 a 40 anys residents o nascudes al Penedès i Garraf. Cal enviar la butlleta d’inscripció i una presentació en PDF al correu electrònic art@elvendrell.net en un termini que finalitza el divendres 17 de febrer de 2017. Un jurat especialitzat seleccionarà un màxim de deu artistes que exposaran la seva obra a la Sala Portal del Pardo del 28 d’abril al 28 de maig de 2017.

La presentació de la convocatòria ha anat a càrrec de la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, i de l’artista Camil·la Pérez, del col·lectiu Ardhara i membre del jurat, les quals han destacat l’esperit d’unir el Penedès a través de l’art i amb la voluntat de donar a conèixer l’obra de nous valors i també d’artistes consolidats del territori.

Continuar llegint » http://elvendrell.net/art/altres-projectes/biennal-d-arts-plastiques-i-visuals


Escollits "7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell"

Escollits "7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell"

La colla castellera dels Nens del Vendrell; el Ball de Diables del Vendrell; l’Església parroquial, el campanar i l’Àngel de Tobies; la Cercavila de foc; el Jaciment ibèric de Mas d’en Gual; l’Àliga del Vendrell i el llegat de Pau Casals han estat escollits per votació popular com a “7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell”.


Així ho han anunciat aquest migdia a la Sala de plens el president de l’organització Capital de la Cultura Catalana, Xavier Tudela, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, Eva M. Serramià, que han organitzat conjuntament la campanya. Aquesta té com a objectiu promoure i divulgar el patrimoni cultural del Vendrell d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits. A més, pretén establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial del Vendrell, alhora que es promou la participació ciutadana.

En total, han participat en la votació 1.471 persones, que han emès 6.607 vots. Cada participant ha pogut votar fins a set candidatures diferents. Finalment, trenta candidatures de les 300 propostes presentades, han aspirat a convertir-se en un d'aquests "7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell".

La regidora de Cultura ha valorat molt positivament la participació ciutadana en aquesta campanya i alhora, la presa en consideració d’una gran part del patrimoni cultural del municipi, “un dels millors actius amb els quals compta el Vendrell”. En aquest sentit, la regidora ha puntualitzat que aquests “7 tresors no són tots els tresors culturals del Vendrell, i que en tot cas, són representatius de la gran riquesa patrimonial, arquitectònica o de cultura popular del municipi”. “El gran tresor”, ha afegit Serramià, “és el què conforma el conjunt del nostre patrimoni cultural”.

Des de l'organització Capital de la Cultura Catalana han destacat l’alta implicació dels ciutadans a la campanya, assenyalant que un 63% dels vots han vingut del Baix Penedès, però un 37% han estat de fora, especialment de comarques veïnes.

A partir d’avui els set elements elegits com a “Tresor del patrimoni cultural del Vendrell” s’incorporaran a la “Llista representativa dels tresors del patrimoni cultural del món”, del Bureau Internacional de Capitals Culturals. D’altra banda, també a partir d’avui s’iniciarà la projecció nacional i internacional dels tresors culturals que han estat escollits. Principalment, s’elaboraran newsletters en diferents versions lingüístiques, que s’enviaran a 600.000 persones de 73 països diferents, que són les que han participat activament en alguna de les 27 campanyes anteriors que l’organització Capital de la Cultura Catalana han realitzat arreu del món. També s’elaboraran peces periodístiques dels 7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell per a publicar en els mitjans de comunicació.

Properament se celebrarà un acte de lliurament dels diplomes acreditatius als representants del elements elegits com a “tresor del patrimoni cultural del Vendrell”.


L’Ajuntament del Vendrell i l’organització Capital de la Cultura Catalana han dut a terme aquesta campanya d’elecció i promoció “7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell”, en paral·lel a la voluntat del Vendrell de presentar candidatura per esdevenir Capital de la Cultura Catalana l’any 2020, una designació organitzada per la mateixa institució.


Obertes les votacions del '7 tresors' del patrimoni cultural del Vendrell

Obertes les votacions del '7 tresors' del patrimoni cultural del Vendrell

Un total de 30 candidatures aspiren a convertir-se en “tresor del patrimoni cultural del Vendrell”, dins de la campanya organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i l’entitat Capital de la Cultura Catalana.

L’objectiu d'aquesta campanya és promoure i divulgar el patrimoni cultural del Vendrell d’una manera didàctica, pedagògica, lúdica i motivar la visita als llocs seleccionats i elegits. A més, pretén establir noves rutes turístiques que permetin als visitants conèixer la riquesa patrimonial del Vendrell alhora que es promou la participació ciutadana.

Els ciutadans que desitgin votar per elegir “7 tresors del patrimoni cultural del Vendrell” hauran d’omplir el “Formulari de Votació” de la pàgina web http://ccc.cat/ o omplir la butlleta a l'Ajuntament del Vendrell, el Centre cívic L'Estació, la Regidoria de Cultura o l'Oficina de Turisme de Coma-ruga. El darrer dia de votació és el 28 de desembre de 2016.

El votant podrà votar per una, dues, tres, quatre, cinc, sis o set candidatures. El que no podrà fer és votar més d’una vegada la mateixa candidatura.

Llevat de l’apartat “comentaris”, que és opcional, el votant haurà d’omplir necessàriament tots els apartats del “Formulari de Votació”. Moltes gràcies.

Per a qualsevol dubte o pregunta sobre les candidatures, el sistema de votació, etc, us podeu adreçar per correu electrònic a info@ccc.cat

Continuar llegint » http://ccc.cat/noticies.php?Id_noticies=499


S'anuncia l'inici de construcció del CAP del Botafoc

S'anuncia l'inici de construcció del CAP del Botafoc

El passat dimecres a la tarda, a la sala de plens de l'Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc la presentació del projecte de construcció del CAP del Botafoc, que va anar a càrrec del gerent de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, Joan Maria Adserà; el regidor de Salut, Ferran Trillas, i l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer.

Després d'haver finalitzat el procés de disseny, que ha estat complex, i d'haver-se aprovat el pressupost de la Regió Sanitària de Tarragona, està previst fer en breu la licitació de l'obra per tal de poder iniciar-la al final del proper mes de gener. Amb un pressupost d'uns 3 milions d'euros, la previsió del termini d'execució és d'uns divuit mesos.

A la zona del Botafoc, al solar que queda per sobre de l’escola Teresina Martorell, es construirà un edifici de dues plantes. La planta superior, de 1.279,35 metres quadrats, serà el Centre d'Atenció Primària amb 18 consultes, 3 boxos d'extraccions i 1 aula d'educació sanitària. I la planta inferior acollirà un Centre d'Hemodiàlisi, amb una superfície de 744,25 metres quadrats, que podrà donar atenció a 80 pacients. Es calcula que a la zona no s'arriba a les 50 persones que necessiten aquest servei sanitari, els quals en aquests moments s'han de desplaçar a Tarragona.

El gerent de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla va explicar que amb aquest nou equipament de salut es donarà resposta a dues necessitats importants: descongestionar el CAP actual, sobre el qual ara es podran repensar algunes de les seves funcionalitats, i oferir el servei d'hemodiàlisi. Sobre la unitat d'hemodiàlisi, Joan Maria Adserà va explicar que fa molts anys que es parla de posar-ne una al Vendrell, però és ara quan es compleixen els condicionants per tenir-ne una que pot atendre un important volum de pacients.

El regidor de Salut, que en una reunió prèvia a la roda de premsa havia convocat els membres de la Comissió de Salut per donar-los a conèixer el projecte de construcció del CAP del Botafoc, va agrair a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla que hagi donat prioritat a aquesta obra.

L'alcalde, Martí Carnicer, va destacar el fet que el Vendrell estigui dins de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, “ja que podrem gaudir d'aquest nou equipament sanitari uns tres o quatre anys abans que si s'hagués de fer directament a través dels pressupostos de la Generalitat”.

Continuar llegint » http://elvendrell.net/images/stories/noticies/12-09_VA165_PRESENTACIO_BOTAFOC_122016_150dpi.pdf


El Museu Deu celebra el “Mes d’El Bosco”

El Museu Deu celebra el “Mes d’El Bosco”

El Museu Deu del Vendrell s’uneix als actes commemoratius internacionals del V centenari de la mort de Jheronimus van Aken, més conegut com Jheronimus Bosch o El Bosco (1450/60‐1516), un dels artistes més enigmàtics i influents del Renaixement.

La sala soterrani del Museu Deu exposarà obres de l’artista local Joan Descals inspirades en l’obra del Bosco, concretament en les “Temptacions de Sant Antoni”.

Una de les obres, de grans dimensions, mostra l’univers terrenal oposat a l’univers infernal; les virtuts acompanyades de músics sota l’atenta mirada d’éssers demoníacs i fascinants; monstres grotescs presidits per la imponent figura de Darth Vader, el personatge antagonista principal de la nissaga cinematogràfica d’Star Wars.

L’acte de presentació tindrà lloc el proper divendres dia 2 de desembre, a les set de la tarda, i anirà a càrrec del mateix Joan Descals, el qual explicarà el significat de la seva obra i la transcendència que ha tingut al llarg del temps l’obra d’El Bosco. Una obra que actualment no deixa indiferent l’espectador i que, tot i haver estat feta fa més de 500 anys, planteja dobles lectures i alhora certes ambigüitats que actualment són objecte d’interpretació i d’atractiu.

Durant tot el mes de desembre el Museu Deu organitzarà diferents actes vinculats amb la figura d’El Bosco:

-Dijous 15 i Divendres 16, a les 7 de la tarda, tindrà lloc l’audició musical de la interpretació de "Les virtuts, la música i els monstres", de Joan Descals, a càrrec dels alumnes de Cicle Mitjà de l’EMMPAC.

-Dimarts 20 de desembre tindrà lloc el taller de Nadal amb l’elaboració del calendari d’El Bosco. El taller estarà dirigit per l’artista Joan Descals. A les 6 de la tarda es farà per a nens i nenes de 7 a 11 anys; a les 7 de la tarda per a nens i nenes de 12 a 16 anys i a les 8 del vespre per a adults. Per a tots els tallers cal inscripció prèvia i el preu és de 3€. Per a fer els tallers es requereix un mínim de participants.


El regidor de Platges visita les obres de la passera de Sant Salvador

El regidor de Platges visita les obres de la passera de Sant Salvador

Avui al matí, el regidor de Platges, Josep Marrasé, ha fet una visita a les obres de la passera de Sant Salvador, a la desembocadura de la Riera de la Bisbal, que es van iniciar el divendres de la setmana passada.

L'obra, a càrrec del Servei Provincial de Costes, té un termini d'excució de tres mesos i un pressupots de mig milió d'euros. A part, de la passarel·la per sobre de la riera, que tindrà una longitud aproximada de 80 metres, el projecte també contempla una neteja i sanejaments de l'espai de les Madrigueres, la restauració del sistema de dunes, la creació de quatre llacunes i una pantalla vegetal per ocultar l'estació de bombejament.

Josep Marrasé ha valorat molt positivament l'inici d'aquestes obres perquè donen resposta a una reivindicació històrica dels veïns de la platja de Sant Salvador.Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2017)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a divendres de 10 h a 14.00 h | Dissabtes de 9.30 h a 13.30 h, diumenges i festius tancat

Quadrícula w+m: Disseny i programació web