TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
Enquesta / Encuesta /Survey / Enquête
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

NotíciesUn cap de setmana ple d’activitats al Museu Deu

Un cap de setmana ple d’activitats al Museu Deu

Aquest proper cap de setmana, el Museu Deu del Vendrell acull i col·labora en diverses activitats.El divendres dia 26 de maig, a partir de les cinc de tarda i fins a les vuit del vespre, el Museu Deu col·labora amb Emociona’t, una festa de les emocions organitzada pel Projecte de Menjadors Educatius contra l’exclusió social de l’Ajuntament del Vendrell amb la Ballaruga, en diversos tallers. A dos quarts de vuit, al jardí, tindrà lloc un concert de bols tibetans a càrrec de Neus Navarro, psicòloga i coach. L’entrada a tots els actes és gratuïta i pot assistir-hi tothom.D’altra banda, el dissabte 27 de maig, a les dotze del migdia, el Vinseum organitza “Convidades a Mirar” i el Museu Deu es desplaça fins a Vilafranca per participar en aquest cicle, que trimestralment convida a diferents dones treballadores per donar a conèixer el museu i les seves col·leccions d’altra manera. Núria Payán, directora del Museu Deu, conjuntament amb Núria Ballester (Museu Pau Casals del Vendrell), Vinyet Panyella (Museus de Sitges) i Mireia Rosich (Biblioteca Museu Victor Balaguer de Vilanova i la Geltrú), hi col·labora. Aquest mateix dia, el Museu Deu també col·labora en la trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell que organitza la Regidoria de Turisme.

Finalment, el mateix dissabte, a la tarda, hi ha programat un concert a l’emblemàtica sala de les catifes, a càrrec del Cor Joves Veus. En aquest concert es podrà gaudir de tres blocs ben diferenciats. El primer, de caire més popular, amb un conjunt de cançons tradicionals catalanes, com La Filadora o En Pere Gallerí. El segon bloc consta de peces extretes de bandes sonores de pel·lícules i musicals ben conegudes, com Edelweiss de “Sonrisas i Lágrimas” o Vois Sur ton Chemin de “Los Chicos del Coro”. I, l’últim, serà un conjunt de cançons compostes per Josep Vila amb poemes de Miquel Desclot, les quals ja són unes obres ben conegudes en el panorama coral català. Tot el concert es farà amb l’acompanyament al piano d’Albert Recasens.

El Cor Joves Veus va néixer al Vendrell el 1989 i està format per un grup de nois i noies. La seva trajectòria musical és ben coneguda a la zona, sobretot per espectacles musicals com Espai Buit (2004) o La Resposta (2010), així com la participació al Certamen Coral de Cocentaina i concerts a l’Alguer i a Roma. Sempre ha participat en els ja tradicionals concerts de Santa Cecília i de Nadal juntament amb la Coral Infantil El Petit Estel i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell. Actualment, està format per 18 noies d’entre 15 i 25 anys sota la direcció de Xavier Solé González. Xavier Solé González és graduat en Enginyeria en Tecnologies Industrials per la UPC i compagina les seves tasques cientificotècniques amb la música.

Per a més informació:

Museu Deu. Plaça Nova, 6.
Tel. 977 666 308
www.museudeu.com / museudeu@elvendrell.net


Trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell

Trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell

La Regidoria de Turisme ha organitzat una trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell que tindrà lloc el dissabte 27 de maig i es compta amb la col·laboració del perfil d’Instagram @instatrobades.

La representant d’@instatrobades, Rosa Mari Gabriel, ha explicat que s’ha convocat una vintena d’instagramers procedents de diferents punts de les quatre demarcacions de Catalunya. Els participants estaran tota una jornada fent fotos pel nucli antic del Vendrell, les quals aniran publicant en els seus perfils d’Instagram durant la setmana següent. Un cop passats set dies des de la trobada, es triaran les millors fotos i els guanyadors rebran els premis següents:

-1r premi, 1 cap de setmana a l’Hotel NUBA de Coma-ruga (@nubahotel);

-2n premi, 2 entrades Aula Aquàtica,

-i 3r premi, 1 lot de vins dels Cellers Avgvstvs Forvm (@avgvstvsforvm).

La regidora de Turisme, Eva M. Serramià, ha posat de relleu la voluntat de la regidoria de tenir més abast a través de les xarxes socials i l’Instagram és una plataforma que té molt d’èxit pel seu contingut audiovisual, sobretot per la publicació de fotografies que poden ajudar a promocionar la destinació turística. En aquest sentit, “la intenció és acollir més trobades d’instagramers tematitzades”.

La regidora també ha agraït la col·laboració dels establiments que han aportat els regals per als premiats.


S’obren les inscripcions per participar a la 75a Festa de la Bicicleta

S’obren les inscripcions per participar a la 75a Festa de la Bicicleta

Ja es poden fer les inscripcions a la Festa de la Bicicleta del Vendrell, que se celebrarà el diumenge 28 de maig amb un programa d’actes que vol reforçar el seu doble vessant de festa esportiva, però, alhora, lúdica i cultural.

Amb motiu que aquest 2017 la festa compleix 75 anys d’història, el programa comptarà amb actes de record i de reconeixement a tots aquests anys de trajectòria, iniciada el 1942 pel vendrellenc Jan Fusté.

Inscripcions: Festa de la Bicicleta

La documentació es troba a la Regidoria de Cultura i Festes (La Rambla, 24).

Els premis a optar es poden consultar en el següent enllaç: http://bit.ly/2rpwtSA

Inscripcions: Carreres

Les carreres van formar part des del seu inici i durant un parell de dècades de la Festa de la Bicicleta. Les carreres es faran a la Rambla, abans de l’acte del lliurament de premis.

Inscripció on-line en el següent enllaç: http://bit.ly/2prvjYx

Fins al mateix dia de la Festa, l’exposició “Viu els 75 anys de la Festa de la Bicicleta”, es pot visitar a la Sala la Fusteria del carrer Major. S’hi poden veure fotografies, 7 bicicletes antigues pertanyents a la col·lecció de Ramon Magriñà de Masllorenç, mostres d’alguna carrossa participant, documentació i un vídeo recopilatori de fotografies dels 75 anys de la festa, cedides per ciutadans i famílies del Vendrell i provinents també de l'àlbum de la 50a Festa de la Bicicleta.

L’exposició de fotos també es pot veure virtualment a les xarxes socials de la Regidoria de Cultura i Festes i en aquest enllaç de Youtube: https://youtu.be/bykiFXjx6P0.

I demà, 18 de maig, a les 19 h, s’inaugura la mostra de la Festa de la Bicicleta a l’Aparador Jove, de l’Oficina Jove del Baix Penedès del carrer Àngel Guimerà.

Més informació: http://elvendrell.net/festa-de-la-bicicleta-cid-411

FOTO: Carrera dels anys 40 del segle XX. Fotografia extreta del 3 de vuit, 31 de maig de 1987 (p. 12).


L’Ajuntament col·labora en la campanya “Posa’t la gorra” en solidaritat amb els infants amb càncer

L’Ajuntament col·labora en la campanya “Posa’t la gorra” en solidaritat amb els infants amb càncer

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell col·labora, un any més, en la campanya “Posa’t la gorra” organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC). L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar i donar a conèixer la societat l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia.

La campanya “Posa’t la gorra”, que tindrà lloc el proper dissabte 10 de juny, a partir de les 10 del matí, al parc de, PortAventura Park consisteix en la compra d’una gorra que porta inclosa una entrada per accedir al parc temàtic de PortAventura Park, participar dels actes organitzats per AFANOC i gaudir de les atraccions durant tot el dia.

El cost de la gorra i l’entrada és de 20 euros.

La venda de les gorres es farà, com ja és habitual, a l’oficina de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell, a la 1a planta del c/ Quarter.

Les gorres estan a la venda des d’aquesta setmana i fins a exhaurir les existències. L’horari de venda és de dilluns a divendres de 9 a 14 h.


El Vendrell dóna accés a 64 persones a espectacles i concerts a través del programa Apropa Cultura

El Vendrell dóna accés a 64 persones a espectacles i concerts a través del programa Apropa Cultura

El setembre del 2016, el Vendrell es va adherir a Apropa Cultura, una porta a la inclusió que treballa per fer possible l’accessibilitat als principals equipaments culturals; que fomenta l’accés de les persones que més ho necessiten a la cultura i a l’oci inclusiu, i que defensa una comunitat inclusiva capaç de crear condicions adequades a les necessitats de totes les persones.

En una sessió informativa, el passat mes de gener, es va presentar el Temporada, la guia d’espectacles culturals del Vendrell, a les entitats socials del municipi, vuit de les quals estan adherides al programa Apropa Cultura. Aquestes entitats han pogut fer reserves d’entrades a través del web d'Apropa (https://www.apropacultura.cat/), que es tanquen 10 dies abans de cada espectacle. 

Entre tots els espectacles i concerts programats al Teatre Àngel Guimerà, a l’Auditori Pau Casals i a l’Auditori de l’EMMPAC, hi han assistit fins a 59 persones a través del programa Apropa Cultura, i 5 més assistiran a l’últim espectacle del Temporada. La programació acaba aquest proper dissabte 20 de maig, al TÀG, amb l’obra de teatre Majòrica.

Apropa Cultura és un programa que mica en mica es va consolidant al municipi. A més, les entitats poden accedir a la programació cultural dels equipaments de tot Catalunya que estiguin adherits al programa.


L’Elenc Artístic Arbocenc presenta Majòrica al TÀG

L’Elenc Artístic Arbocenc presenta Majòrica al TÀG

Aquest dissabte 20 de maig, a les 20.30 h, el Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) acollirà la representació teatral de l’obra Majòrica, a càrrec de l’Elenc Artístic Arbocenc. Aquest espectacle posarà punt i final a la temporada d’espectacles culturals del Vendrell d’aquest primer semestre.

Aquesta obra de Xesc Forteza, i dirigida per Xavier Canals, és una comèdia en clau vodevil social, en el qual l’engany, la tendresa dels personatges, les ganes de viure per damunt de tot i l’humor s’enfronten en una situació on la mancança de diners, la necessitat de sobreviure i els problemes amb els fills, que fugen de la misèria i les drogues, serveixen de teló de fons de situacions hilarants, esbojarrades i, fins i tot, surrealistes.
Aquest espectacle s’emmarca dins del projecte “+ escena”, mitjançant el qual el TÀG intenta potenciar els projectes teatrals i els nous creadors dins de la seva zona d’influència i dotar-los dels mitjans necessaris per poder realitzar el seu projecte en les millors condicions possibles.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros i 7 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del Teatre Àngel Guimerà una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.La Festa de la Bicicleta celebra el 75è aniversari amb un nodrit programa d’actes esportius i lúdics que reivindiquen el seu passat i futur

La Festa de la Bicicleta celebra el 75è aniversari amb un nodrit programa d’actes esportius i lúdics que reivindiquen el seu passat i futur

La Festa de la Bicicleta del Vendrell es celebrarà el diumenge 28 de maig amb un programa d’actes que vol reforçar el seu doble vessant de festa esportiva, però alhora lúdica i cultural. Atès que aquest 2017 la festa compleix 75 anys d’història, el programa comptarà amb actes de record i de reconeixement a tots aquests anys de trajectòria, iniciada el 1942 pel vendrellenc Jan Fusté. També s’hi ha previst la recuperació d’elements que han estat part de la seva història.

Precisament, l’acte més matiner tindrà lloc aquest divendres 12 de maig, a les 20h, i serà la inauguració de l’exposició titulada “Viu els 75 anys de la Festa de la Bicicleta”, a la Sala la Fusteria del carrer Major. S’hi podran veure fotografies, 7 bicicletes antigues pertanyents a la col·lecció de Ramon Magriñà de Masllorenç, mostres d’alguna carrossa participant, documentació i un vídeo recopilatori de fotografies dels 75 anys de la festa, cedides per ciutadans i famílies del Vendrell i provinents també de l'àlbum de la 50a Festa de la Bicicleta. La mostra es podrà visitar fins el 28 de maig.

L’exposició de fotos també es pot veure virtualment a les xarxes socials de la Regidoria de Cultura i Festes i en aquest enllaç de youtube: https://youtu.be/bykiFXjx6P0.

A més, per posar en valor la part històrica i documental de la Festa, s’ha organitzat també una petita mostra a l’Aparador Jove de l’Oficina Jove del Baix Penedès amb el lema “Viu els 75 anys de la Festa de la Bicicleta del Vendrell”, que s’inaugurarà el 18 de maig.

Com ja ve sent habitual en les darreres edicions, la vessant esportiva de la Festa enguany torna a recaure en l’organització del Club Open Natura. Aquests han preparat diversos actes, que s’iniciaran el divendres 26 de maig. A les 21 h, arrencarà des de la Rambla la 10a Pedalada Nocturna, una ruta amb bicicleta pel terme municipal, de fàcil nivell, que anirà fins a Coma-ruga i tornarà al Vendrell. El preu de la inscripció és de 5 € i cal fer inscripció prèvia. Hi ha temps fins al 23 de maig a la Regidoria de Cultura i Festes (la Rambla, 24), a Cicles Vendrell (Avgda. Jaume Carner) o a les botigues Big Bikers (c/ Pau Casals).

El dissabte 27 de maig, de les 10 h a les 13 h i de les 16 h a les 20 h, a l’aparcament de l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la VI Mostra Tot sobre rodes. També de les 10 h a la 12 h, a la mateixa avinguda es farà el 2n Campionat escolar infantil de patinets (Categories: 5-6 anys, 7-8 anys, 9-10 anys,11-12 anys i 13-14 anys). La inscripció és gratuïta però també cal fer inscripcions als punts abans indicats.

Ja a les 12 h, també a l’avinguda del Camp d’Esports, hi haurà una exhibició i taller de biketrial, a càrrec del campió del món Àngel Batlle. Les inscripcions són limitades i gratuïtes.

La tarda de dissabte continuarà amb més actes: a les 16 h, a l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la III PROVA DE RESISTÈNCIA BTT 3 hores. Per a més informació de la prova es pot consultar el web www.clubbtt_opennatura.com.

D’altra banda, també el dissabte, de les 18 h a les 20 hores, a la Plaça Vella, hi haurà un Circuit sobre Rodes en què l’establiment Eurekakids El Vendrell convida els nens i nenes a provar l’Ezyroller i el Didicar.

El diumenge 28 de maig, el dia gros de la Festa de la Bicicleta, arrencarà a les 8 del matí amb les matinades pel centre de la vila, a càrrec de Les Gralles del Baix Penedès. Ja a les 10h, a l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la concentració, inscripcions i entrega de dorsals i obsequis als participants de la festa. Un cop fet el recompte de grups, a les 11h està prevista la sortida de les carrosses i els ciclistes. Enguany, la cercavila anirà presidida per un personatge especial a càrrec dels Gegants i Nans del Vendrell.

A les 11 h, al carrer Quatre Fonts, es farà la concentració i inscripcions dels participants de les escoles bressol i dels grups amb mobilitat reduïda i se’ls lliuraran els dorsals i els obsequis.

A les 12.30 h, quan hagin arribat a la Rambla tots els participants de la desfilada, davant de la Regidoria de Cultura i Festes es farà la concentració dels participants de les carreres que s’han recuperat enguany amb motiu dels 75è aniversari, carreres que es duien a terme en els inicis de la Festa Bicicleta. Així, enguany es faran la carrera amb la bicicleta a l’espatlla, la carrera de la lentitud i la carrera de la safata.

A continuació, a la Rambla, es farà el lliurament de premis i el sorteig de les butlletes solidàries. Cal recordar que, com cada any, la Festa de la Bicicleta té un component solidari gràcies a la campanya "Pedalem junts per una mateixa causa". Enguany, l'associació escollida és “Avancem Junts”, una entitat que treballa per la inclusió dels infants i adolescents amb autisme i oferir-los oportunitats de temps lliure. Les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa ho podran fer amb el donatiu d'un euro i entraran en el sorteig d'una bicicleta i diversos premis.


Les tres platges del Vendrell obtenen la Bandera Blava 2017

Les tres platges del Vendrell obtenen la Bandera Blava 2017

L’ADEAC-FEE (Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor) ha atorgat, un any més, la bandera blava a les tres platges del Vendrell: Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l’educació ambiental, així mateix exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent.

El regidor de platges, Josep Marrasé, ha destacat que “per l’obtenció de les banderes blaves, són claus les tasques de manteniment de les platges que es fan durant tot l’any. Seguim treballant per mantenir les banderes blaves, ja que són senyal de la qualitat de les platges i del respecte al medi ambient, factors determinants per a la seva obtenció que queden reforçats amb les ISO 9001:2008 i 14001.2004”.

D'altra banda, cal dir que l’Aula Aquàtica de la Masia Blanca ha rebut, també aquest 2017, el reconeixement de Centre Blau, gràcies al fet que entre els seus objectius hi ha l'educació ambiental sobre els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible, així com la informació d'activitats relacionades amb el programa de banderes blaves.


El concert “Sinatra, 100 anys” arriba dissabte a l’Auditori Pau Casals amb Bruno Oro i la Big Band de l’Escola Músics

El concert “Sinatra, 100 anys” arriba dissabte a l’Auditori Pau Casals amb Bruno Oro i la Big Band de l’Escola Músics

Aquest proper dissabte 13 de maig, a les 20:30h, la Big Band de l’Escola Músics del Vendrell, Bruno Oro i Vicens Martín seran a l’Auditori Pau Casals dins del cicle de concerts Jazz a l’Auditori en un concert dedicat a Frank Sinatra “La Veu”.

Un dels concerts de Frank Sinatra, el que va fer al Casino Sands a Las Vegas el 1966, sota la direcció i arranjaments de Quincy Jones, és el que recordaran aquest dissabte Bruno Oro a la veu i Vicens Martín dirigint la Big Band de l’Escola Músics del Vendrell. En aquest concert es revisaran, com al del 1966, alguns dels seus grans èxits com Fly me to the Moon, Come Fly With Me, You Make Me Feel So Young..., però també les cançons que es relacionen més amb “La Veu” com My Way o New York, New York.

La carrera d’actor d’en Bruno Oro és la seva faceta més coneguda, ja que ha aparegut en diverses sèries i programes de televisió i en obres de teatre, i sobretot pel seu protagonisme en el programa Polònia de TV3. Però no és fins a finals del 2008 que debuta com a cantant i compositor amb el seu primer disc “Napoli”. A partir d’aquest primer treball i fins ara, Bruno Oro ja n’ha publicat dos més: “Tempus Fugit” i “Viatge de l’home que esternuda”.

Bruno Oro, cantant i compositor, estarà acompanyat aquest proper dissabte per la Big Band de l’Escola Músics del Vendrell, una orquestra habitual a “Jazz a l’Auditori”, i que aquesta vegada estarà dirigida pel compositor i guitarrista Vicens Martín, en lloc del seu director habitual, Víctor Verge. Tots junts homenatjaran a la gran veu de Frank Sinatra per la celebració dels 100 anys del seu naixement.

Més info: www.auditoripaucasals.cat
www.temporada.cat


El Vendrell reivindica el seu ric patrimoni museístic en la commemoració del Dia Internacional dels Museus

El Vendrell reivindica el seu ric patrimoni museístic en la commemoració del Dia Internacional dels Museus

El Dia Internacional dels museus es celebra cada any el 18 de maig, organitzat pel Consell Internacional dels Museus (ICOM). Enguany se’n celebra la 39a edició amb el lema " Museus i històries punyents. Dir allò que no es pot explicar als museus". El Vendrell es suma un any més a la commemoració amb nombroses propostes dels cinc museus del municipi, que en paraules de la regidora de cultura, Eva M. Serramià, són “veritables activistes culturals de la ciutat”.

Enguany, la commemoració arriba amb l’horitzó posat en la imminent formalització de la Xarxa de Museus de Tarragona, de la qual el Vendrell en formarà part activa, amb tres museus del municipi (Museu Deu, Museu Apel·les Fenosa i Museu Pau Casals) i un quart en procés (Museu Àngel Guimerà).

El Museu Àngel Guimerà organitza una jornada de portes obertes el dijous 18 de maig, en horari de 10h a 14h i de 17h a 19h. També aquest museu acollirà la conferència “La granja ibèrica de Mas d'en Gual i els inicis de la viticultura al Vendrell”, a càrrec de Dani López, arqueòleg de la cooperativa ArqueoVitis. L’acte està organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell i començarà a les 19.45h.

Ja dissabte 20 de maig el Museu Àngel Guimerà tornarà a oferir jornada de portes obertes en horari d’11h a 14h i de 17h a 21h. A les 12h es farà una visita guiada, per a la qual cal fer reserva prèvia al 977 181819 - c/e museuguimera@elvendrell.net. Les places són limitades.

Dins de la Nit dels Museus, també dissabte, a les 19.30h, al Museu Guimerà es presentarà el llibre Correspondència entre Àngel Guimerà i Jaume Ramon i Vidales, 1865-1898 a càrrec de Carola Duran, curadora de l’edició i Josep M. Domingo, director de la col·lecció El Vuit-cents.

El diumenge 21 de maig el Museu Guimerà tornarà a oferir portes ofertes en horari d’11 h a 14 h.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, la Casa Nadiua de Pau Casals també ofereix al públic l’oportunitat de visitar-la gratuïtament. Dijous 18 de maig, l’horari per fer-ho serà de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h. El dissabte 20 de maig es podrà visitar d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i el diumenge 21 de maig, d’11h a 14h. Aquests tres dies, aquest equipament museístic també oferirà una visita guiada a les 12h.

De la seva banda, el Museu Deu també ha organitzat diversos actes al voltant del 18 de maig. Aquest dia, a les 19h, s’hi farà la presentació del llibre La recepta màgica de les emocions a càrrec de l’escriptora Neus Navarro, Psicòloga, Coach i Formadora, experta en creixement personal i emocions i il·lustrat per Carolina Palau, escultora i pintora.

Pel dissabte 20 de maig, a les 12h, el Museu Deu ha preparat el taller per a infants titulat "El procés de l'abstracció", un acte vinculat amb l'exposició temporal de l’artista Armand Lluent on, de la mà d'en Carles Soto, els nens d'entre 7 a 12 anys entendran el procés creatiu i les diferents tècniques artístiques de Lluent. El taller és gratuït i cal inscripció prèvia.

El Museu Deu encara té programat un acte més pel dissabte, en aquest cas emmarcat en la Nit dels museus. A partir de les 22h, oferirà un concert a càrrec dels Solistes de la Coral Polifònica del Vendrell i una copa de cava al jardí.
El Museu Deu ofereix també jornada de portes obertes: dijous 18, de 10h a 14h i de 17h a 19h; dissabte 20 de maig, d’11h a 14 h i de 17h a 00h i diumenge 21 de maig, d’11h a 14h.

Un altre dels museus del Vendrell, el Museu Apel·les Fenosa, recentment proclamat com un dels Premis Nacionals de Cultura d’aquest 2017, també s’adhereix al Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes, el dijous 18 de maig i dissabte 20 de maig, d’11h a 14h i de 18h a 20h. També dins del Dia internacional dels Museus, la Fundació Fenosa inaugura al Museu Abelló de Mollet del Vallès (19.30h) l'exposició ELS LOGICOFOBISTES, produïda per la mateixa Fundació.

Per últim, el Museu Pau Casals s’afegeix a la commemoració amb diverses activitats, que s’afegeixen a les jornades de portes obertes: dijous 18, de 10h a 14h i de 16h a 18h; dissabte 20, de 10h a 14h i de 16h a 00h i diumenge 21, de 10 h a 14h.
A més, el dissabte 20, a les 12h, es fa una visita guiada al Museu, una aproximació viva i detallada a la vida de Pau Casals. La visita és gratuïta i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977684276 o per c/e museu@paucasals.org. Les places són limitades.

D’altra banda, a les 20h, el Museu Pau Casals presenta la nova activitat “Mar de Sons i Vi. Una experiència per als sentits!”, una proposta per emocionar-se amb la història i la música de Pau Casals. Una activitat que comença amb la visita guiada a la seva casa d’estiueig a la platja de Sant Salvador i acaba al jardí del museu fent un tast de vins DO Penedès (Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura), maridats amb el so del violoncel, instrument icona del músic català. L’activitat és gratuïta i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o per c/e museu@paucasals.org. Les places són limitades.


D’altra banda, diumenge 21 de maig el Museu organitza novament la visita teatralitzada que ens apropa a la vida més quotidiana de Pau Casals, amb anècdotes i històries curioses que ens faran conèixer la part més humana del músic.Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2017)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a divendres de 10 h a 14.00 h | Dissabtes de 9.30 h a 13.30 h, diumenges i festius tancat

Quadrícula w+m: Disseny i programació web