Newsletters

30/06/2011

Si no ho veieu correctament cliqueu AQUÍ

GIMNÀSTICA A LA PLATJA

Durant aquest mes de juliol i fins al 31 d'agost,tindran lloc les activitats de manteniment i Pilates a les platges del Vendrell.

GIMNASIA EN LA PLAYA

Durante este mes de julio y hasta el 30 de agosto, tendrán lugar las actividades de mantenimiento y Pilates en las playas de El Vendrell.

GYMNASTICS ON THE BEACH

During this July, and until August, the 31st, you can practice keep-fit exercises and pilates on the beaches of El Vendrell.

FESTES DELS BARRIS, FESTES DEL PA BENEIT

El juliol comença solemnement amb les festes del Pa Beneit, una de les tradicions més originals i característiques de la vila. És una celebració d'origen medieval relacionada amb el temps de la sega. Actualment, se celebra la primera setmana de juliol i les parelles, vestides amb guarniments propis per a l'ocasió, van a beneir una coca decorada amb clavells. La festa dura una setmana i cada dia es fa un recorregut pels carrers d'un barri diferent.

Festa del Pa Beneit del barri del Serrallo i de la Font de la Menya: 1 i 2 de juliol
Festa del Pa Beneit del barri de França: 3 i 4 de juliol
Festa del Pa Beneit del barri de la Carretera: 4 i 5 de juliol
Festa del Pa Beneit de la Plaça Nova i de la Barceloneta: 7 de juliol
Festa del Pa Beneit del barri de la Plaça Vella: 6 i 7 de juliol
Festa del Pa Beneit del barri de la Muntanyeta: 8 i 9 de juliol

FIESTAS DE LOS BARRIOS, FIESTAS DEL PA BENEIT

Julio empieza solemnemente con las fiestas del Pa Beneit, una de las tradiciones más originales y características de la población. Es una celebración de origen medieval relacionada con el tiempo de la siega. Actualmente, se celebra la primera semana de julio y las parejas, vestidas con la indumentaria propia para la ocasión, van a bendecir una coca decorada con claveles. La fiesta dura una semana y cada día se hace un recorrido diferente.

Fiesta del Pa Beneit del barrio del Serrallo y Font de la Menya: 1 y 2 de julio
Fiesta del Pa Beneit del barrio de França: 3 y 4 de julio
Fiesta del Pa Beneit del barrio de la Carretera: 4 y 5 de julio
Fiesta del Pa Beneit de la Plaça Nova y Barceloneta: 5 y 6 de julio
Fiesta del Pa Beneit del barrio de la Plaça Vella: 6 y 7 de julio
Fiesta del Pa Beneit del barrio de la Muntanyeta: 8 y 9 de julio

DISTRICT FESTIVALS, PA BENEIT (BLESSED BREAD) FESTIVAL

In July the Pa Beneit (Blessed Bread) festival is held. This is one of the most original and typical traditions of Vendrell. This celebration has a mediaeval origin and is related to the harvesting season.

At present, during the fist week of July, couples, dressed in special clothes for the occasion, have to bless a cake that is decorated with carnations. This festivity lasts for a week and every day a different route can be followed through the streets of the different districts.

Pa Beneit Festival in the districts of Serrallo and Font de la Menya: July 1st and 2nd.
Pa Beneit Festival in the França district: July 3rd and 4th.
Pa Beneit Festival in the Carretera district: July 4th and 5th.
Pa Beneit Festival in the districts of Plaça Nova and Barceloneta: July 5th and 6th.
Pa Beneit Festival in the Plaça Vella district: July 6th and 7th.
Pa Beneit Festival in the Muntanyeta district: July 8th and 9th.

31è FESTIVAL DE MÚSICA PAU CASALS

Amb la voluntat de retre homenatge a Pau Casals, músic genial i profund humanista, l'any 1991 va iniciar-se el Festival Internacional de Música Pau Casals que, des del primer dia, ha reunit els millors intèrprets i formacions estrangeres d'arreu del món i del país. L'atenció pel violoncel n'és el fil conductor, però també s'hi donen cita cantants, pianistes i grups de cambra. El Festival ha passat a ser una trobada imprescindible de l'estiu i un certamen musical de referència a tot el país. Els dies de juliol i agost són plens de la millor música, que es pot escoltar just davant de la casa on va viure Pau Casals.

31º FESTIVAL DE MÚSICA PAU CASALS

Con la voluntad de rendir homenaje a Pau Casals, músico genial y profundo humanista, en el año 1991 se inició el Festival Internacional de Música Pau Casals que, desde el primer día, ha reunido a los mejores intérpretes y formaciones extranjeras de todo el mundo. El violonchelo es el hilo conductor, pero también se dan cita cantantes, pianistas y grupos de cámara. El Festival ha pasado a ser un encuentro imprescindible de verano y un certamen musical de referencia en todo el país. Los días de julio y agosto están llenos de la mejor música, que se puede escuchar justo delante de la casa donde vivió Pau Casals.

31st INTERNATIONAL PAU CASALS MUSIC FESTIVAL

In 1991 the Pau Casals International Music Festival was organized to pay homage to Pau Casals, an important humanist and genius musician. From the first day, this celebration gathered together the best bands and musicians from all over the country and the world. The violin is the central focus of the performances in this cycle, but vocalists, pianists, and choral groups are also given the opportunity to perform. This festival has become an essential summer gathering and an event of reference in the country.

The months of July and August are full of music that can be heard right in front of the house where Pau Casals once lived.

Patronat Municipal de Turisme | Av. Brisamar, 1 | Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com | www.elvendrellturistic.com

TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2020)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web