Newsletters

22/07/2009

Si no ho veieu correctament cliqueu AQUÍ

FESTA MAJOR DEL VENDRELL

Enguany la Festa Major del Vendrell tindrà lloc del 25 al 28 de juliol.

El Vendrell podrà gaudir, en aquesta ocasió, de grups musicals de primera línia, com Mojinos Escozíos, Taxi i Lax’n’Busto, que actuaran conjuntament amb els guanyadors del Track, VI Concurs de Música Jove del Vendrell. I, un any més, les bones orquestres ens faran ballar fins a la matinada.

D’altra banda, els grups de cultura popular donaran el toc tradicional a la Festa amb la cercavila en honor a la patrona de la vila, santa Anna. I en finalitzar tots els balls, de ben segur que els Nens del Vendrell aixecaran bons castells a la plaça.

Podeu descarregar-vos el programa aquí.

FIESTA MAYOR DE EL VENDRELL

Este año la Fiesta Mayor de El Vendrell tendrá lugar del 25 al 28 de julio.

El Vendrell podrá gozar, en esta ocasión, de grupos musicales de primera línea, como Mojinos Escozíos, Taxi y Lax’n’Busto, que actuaran conjuntamente con los ganadores del Track, VI Concurso de Música Joven de El Vendrell. Y, un año más, las buenas orquestas nos harán bailar hasta la madrugada.

Por otro lado, los grupos de cultura popular darán el toque tradicional a la Fiesta con el pasacalle en honor a la patrona del municipio, santa Ana. Y al finalizar todos los bailes, seguro que los Nens del Vendrell levantarán buenos castells en la plaza.

Puede descargar el programa aquí.

LOCAL FESTIVITY OF VENDRELL

This year the Local Festivity of Vendrell will take place from the 25th to the 28th July.

On this occasion, El Vendrell will welcome top bands such as Mojinos Escozíos, Taxi and Lax'n'Busto, together with the winners of Track, the VI Young Musicians Competition of Vendrell. And, of course, some great orchestras will allow us to dance until dawn.

On the other hand, popular culture groups will add their traditional touch to the festivities, with the procession in honor of Saint Anna, patron saint of Vendrell. And, when all the dancing stops, the Nens of Vendrell are sure to raise some fantastic castles in the square.

You can download the program here.

LA PLATJA DE SANT SALVADOR ACOLLIRÀ EL CAMPIONAT DE CATALUNYA CACAOLAT MÀSTER SÈRIES 2009 VÒLEI PLATJA, ELS DIES 25 I 26 DE JULIOL

El Patronat Municipal d’Esports i el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell han unit el seu esforç per oferir a les platges de la vila un acte ple de color i vitalitat: el Campionat de Catalunya Cacaolat Màster Sèries 2009 Vòlei Platja, el qual espera una afluència de 5.000 visitants.

Aquest Campionat se celebra al llarg de cinc caps de setmana en diferents municipis costaners. El Vendrell, i concretament la platja de Sant Salvador, és el lloc escollit per celebrar la quarta prova, durant els dies 25 i 26 de juliol. El dissabte 25 se celebrarà la fase prèvia i el diumenge 26, la fase final.

Es tracta d’un muntatge molt vistós amb envelats, música, escenari i altres reclams, com el sorteig d’objectes promocionals. Aquest esdeveniment és molt adient per a l’època estiuenca en què ens trobem, quan les nostres platges registren les seves quotes d’ocupació més elevades. A més, l’accés al Campionat és gratuït i està adreçat a totes les edats, fets que faciliten la participació del públic.

El torneig serà disputat per jugadors professionals i federats. L’horari serà entre les 9.30 h i les 20 h, amb una parada de dues hores, coincidint amb el moment del dia de més insolació. La final femenina es disputarà el diumenge 26 a les 19 h i, tot seguit, tindrà lloc la final masculina. L’entrega de trofeus es farà a les 20 h.

Aquest Campionat està organitzat per la Federació Catalana de Voleibol i compta amb el recolzament de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Té, a més, una àmplia cobertura mediàtica en cadenes radiofòniques i en premsa esportiva escrita.

LA PLAYA DE SANT SALVADOR ACOGERÁ EL CAMPEONATO DE CATALUÑA CACAOLAT MÀSTER SÈRIES 2009 VÒLEI PLATJA, LOS DÍAS 25 Y 26 DE JULIO

El Patronato Municipal de Deportes y el Patronato Municipal de Turismo de El Vendrell han unido su esfuerzo para ofrecer en las playas del municipio un acto lleno de color y vitalidad: el Campeonato de Cataluña Cacaolat Màster Sèries 2009 Vòlei Platja, por lo que se espera una afluencia de 5.000 visitantes.

Este Campeonato se celebra a lo largo de cinco fines de semana en diferentes municipios costeros. El Vendrell, y concretamente la playa de Sant Salvador, es el lugar escogido para celebrar la cuarta prueba, durante los días 25 y 26 de julio. El sábado 25 se celebrará la fase previa y el domingo 26, la fase final.

Se trata de un montaje muy vistoso con carpas, música, escenario y otros reclamos, como el sorteo de objetos promocionales. Este acontecimiento es muy adecuado para la época veraniega en que nos encontramos, cuando nuestras playas registran sus cuotas de ocupación más elevadas. Además, el acceso al Campeonato es gratuito y está dirigido a todas las edades, lo que facilita la participación del público.

El torneo será disputado por jugadores profesionales y federados. El horario será entre las 9.30 h y las 20 h, con una parada de dos horas, coincidiendo con el momento del día de más insolación. La final femenina se disputará el domingo 26 a las 19 h y, acto seguido, tendrá lugar la final masculina. La entrega de trofeos se hará a las 20 h.

Este Campeonato está organizado por la Federación Catalana de Voleibol y cuenta con el apoyo de la Secretaría General del Deporte de la Generalitat de Catalunya y la Unión de Federaciones Deportivas de Cataluña. Tiene, además, una amplia cobertura mediática en cadenas radiofónicas y en prensa deportiva escrita.

THE BEACH OF SANT SALVADOR IS TO HOLD THE CACAOLAT MASTER 2009 BEACH VOLLEYBALL CHAMPIONSHIP OF CATALONIA ON JULY 25TH AND 26TH

The Association of Sports and the Association of Tourism of Vendrell have joined forces to offer a dynamic and colorful event on the beaches of the town: the Cacaolat Master Series 2009 Beach Volleyball Championship of Catalonia, which is expected to be attended by 5,000 visitors.

This championship is held over five weekends in different coastal towns. The place chosen to celebrate the fourth test on July 25th and 26th July, is Vendrell and precisely the beach of Sant Salvador. On Saturday 25 the previous phase will be held, with the final phase taking place on Sunday July 26.

This is a very attractive event with marquees, music, stages and other types of attractions such as gifts and a draw of promotional objects. This event is very suitable for the summer period, when our beaches register their higher levels of occupation. Moreover, access to the championship is free and targeted at all ages, in order to guarantee participation by the public.

The tournament will be disputed by professional and federated players. The schedule will be from 9.30 am to 8 pm, with a stop of two hours, coinciding with the hottest time of day. The women’s final will be held on Sunday 26 at 7 pm, and followed by the men’s final. The trophies will be awarded at 8 pm.

This championship is organized by the Catalan Federation of Volleyball with the support of the General Secretary's Office of Sport of Generalitat de Catalunya and the Union of Sport Federations of Catalonia. It also receives wide coverage on the radio and in the printed sports press.


Patronat Municipal de Turisme | Av. Brisamar, 1 | Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com | www.elvendrellturistic.com

TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2020)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web