Newsletters

31/05/2009

Si no ho veieu correctament clickeu AQUÍ

LUDOTECA A LA SORRA 2009

La Ludoteca a la sorra és un espai de joc que ofereix el Patronat Municipal de Turisme, destinat a infants de 2 a 10 anys, com a eina educativa i de diversió.

Del 19/06/09 al 13/09/09
Horari: De 18 h a 21 h
Preu: 2 € per hora, 1 € per ½ hora
Abonaments de 5 hores a 8 € i de 10 hores a 16 €
Inscripció: A la mateixa Ludoteca
Ubicació: Entre la Creu Roja i l’àrea de jocs infantils (Coma-ruga)
Plaça del Pessebre (Sant Salvador)

LUDOTECA A LA SORRA 2009

La Ludoteca a la sorra es un espacio de juego que ofrece el Patronato Municipal de Turismo, destinado a niños de 2 a 10 años, como herramienta educativa y de diversión.

Del 19/06/09 al 13/09/09
Horario: De 18 h a 21 h
Precio: 2 € por hora, 1 € por ½ hora
Bonos de 5 horas a 8 € y de 10 horas a 16 €
Inscripciones: En la misma Ludoteca
Ubicación: Entre la Cruz Roja y el área de juegos infantiles (Coma-ruga)
Plaza del Pessebre (Sant Salvador)

PLAY CENTER IN THE SAND 2009

The Play Center in the Sand is a play space provided by the Municipal Tourism Board for children from 2 to 10 years old, as an educational tool and for fun.

From 19/06/09 to 13/09/09
Opening hours: From 6 to 9 pm
Price: 2 € per hour, 1 € per ½ hour
5-hour vouchers are 8 € and 10-hour vouchers are 16 €
Registration: At the Playground
Location: Between the Red Cross and the children’s play area (Coma-ruga)
Plaça del Pessebre (Sant Salvador)

AULA AQUÀTICA DE LA RESREVA MARINA DE LA MASIA BLANCA

Aquest mes de juny, l’activitat Aula Aquàtica de la reserva marina de la Masia Blanca obre les portes al públic en general.

L’Aula Aquàtica es una activitat que es compon d’una exposició divulgativa sobre la reserva marina i d’un documental que en complementarà els coneixements. Després, es podrà practicar snorkeling a la reserva marina de la Masia Blanca i es podrà gaudir d’un ampli calidoscopi de flora i fauna.

Més informació: www.elvendrellturistic.com

AULA AQUÀTICA DE LA RESERVA MARINA DE LA MASIA BLANCA

Este mes de junio la actividad Aula Aquàtica de la reserva marina de La Masia Blanca abre sus puertas al público en general.

Aula Aquàtica es una actividad que se compone de una exposición divulgativa sobre la reserva marina y de un documental que complementará la información expuesta. Después, se podrá practicar snorkeling en la reserva marina de La Masia Blanca y se podrá disfrutar de un amplio calidoscopio de flora y fauna.

Más información: www.elvendrellturistic.com

THE AQUATIC CLASSROOM AT LA MASIA BLANCA MARINE RESERVE

This month of June the Aquatic Classroom at La Masia Blanca Marine Reserve opens its doors to the general public

The Aquatic Classroom is an activity that is comprised of an educational exhibition about the marine reserve and a documentary that complements the exhibited information. Afterwards, you can snorkel at La Masia Blanca and enjoy a veritable kaleidoscope of flora and fauna.

Further information: www.elvendrellturistic.com

TURISMAR 2009

Turismar és la fira multisectorial que inaugura el període de vacances a la platja de Coma-ruga i que tindrà lloc del 20 al 24 de juny.

A banda del sector comercial de la fira, amb la presentació d’innovadors productes, la platja de Coma-ruga acollirà altres activitats paral·leles: la 6a Mostra de cava del Baix Penedès, la inauguració de la Ludoteca a la sorra, activitats esportives, activitats infantils, etc.

TURISMAR 2009

Turismar es la feria multisectorial que inaugura el período de vacaciones en la playa de Coma-ruga y que tendrá lugar del 20 al 24 de junio.

Aparte del sector comercial de la feria, con la presentación de innovadores productos, la playa de Coma-ruga acogerá otras actividades paralelas: la 6a Mostra de cava del Baix Penedès, la inauguración de la Ludoteca a la sorra, actividades deportivas, actividades infantiles, etc.

TURISMAR 2009

Turismar is the multi-sector fair that opens during the holiday season on Coma-ruga Beach and will be held from 20 to 24 June.

Besides the commercial sector of the fair, with the presentation of innovative products, Coma-ruga Beach will also host other parallel activities: the 6th Baix Penedès Cava Show, the opening of the Play Center in the Sand, sport activities, children’s activities, etc.

PRESENTACIÓ DE LA RUTA “TERRA DE VINS, TERRA DE PAU CASALS

Una iniciativa dels Cellers Avgvstvs Forvm i el Museu Pau Casals, que fomenta la cultura i la gastronomia del Vendrell per donar un valor afegit als recursos turístics de la zona.

La ruta ofereix la possibilitat de visitar el Museu Pau Casals i un dels tres cellers, Avgvstvs, Jané Ventura o Mil·liari, per un preu de 20€ per a les visites individuals, 6€ per als menors de 9 a 17 anys acompanyats, 15€ per als grups de més de 15 persones i gratuït per als menors de 8 anys. Per a tots els que realitzin la ruta, Les Cuines del Vendrell oferiran un menú de 23€.

PRESENTACIÓN DE LA RUTA “TERRA DE VINS, TERRA DE PAU CASALS

Una iniciativa de las bodegas Avgvstvs Forvm y el Museo Pau Casals, que fomenta la cultura y la gastronomía de El Vendrell para dar un valor añadido a los recursos turísticos de la zona.

La ruta ofrece la posibilidad de visitar el Museu Pau Casals y una de las tres bodegas, Avgvstvs, Jané Ventura o Mil·liari, por un precio de 20 € para las visitas individuales, 6 € para los menores de 9 a 17 años acompañados, 15 € para los grupos de más de 15 personas y gratuito para los menores de 8 años. Para todos los que realicen la ruta, Les Cuines del Vendrell ofrecerán un menú de 23 €.

PRESENTATION OF THE ‘LAND OF WINES, LAND OF PAU CASALS’ ROUTE

An initiative from the Avgvstvs Forvm Wine Cellars and the Pau Casals Museum, which promotes the culture and cuisine of El Vendrell to provide added value to the tourist resources in the region

The route offers you the chance to visit the Pau Casals Museum and one of the three wine cellars, Avgvstvs, Jané Ventura or Mil·liari, for a price of 20 € for individual visits, 6 € for accompanied minors from 9 to 17 years old, 15 € for groups of more than 15 people and free for children under 8. For everybody doing the route, Les Cuines del Vendrell will offer a 23 € fixed menu.

Patronat Municipal de Turisme | Av. Brisamar, 1 | Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com | www.elvendrellturistic.com

TripadvisorTrivago
Mapa Vendrell
QR Sant Salvador QR Coma-ruga QR El Francàs
ISO 9001 - 14001
Infocultura - Agenda cultural

Galeria de fotos

Turisme del Vendrell
(© 2002 - 2020)
Av. Brisamar, 1 - Tel. 977 68 00 10
informacio@elvendrellturistic.com
Veure mapa de localització
Coords: N 41º 10. 952' E 001º 31. 319'

Horaris: De dilluns a dissabte de 10h a 14h

Quadrícula w+m: Disseny i programació web